Før FK Haugesund - Mjøndalen

Hold på hatten, folkens!

Det ventes skikkelig vestlandsvær som ramme når FK Haugesund tar i mot Mjøndalen på Haugesund Stadion søndag kveld. Kombinasjonen av sterk vind og det som ventelig blir en beintøff fysisk batalje gjør sitt til at publikum garantert får valuta for pengene i møte med et oppgjør der begge lag trenger tre poeng.

FK Haugesund - Mjøndalen: kjøp billetter her

Før søndagens kamp ligger gjestene fra Buskerud på 13. plass med 20 poeng - fem færre enn FK Haugesund som med sine 25 poeng innehar 9. plass på Eliteserie-tabellen.

Historikk

Mjøndalen og FK Haugesund har kun møttes ved tre anledninger tidligere i norsk fotballs øverste divisjon - første gang tilbake i 2015 da Mjøndalen vant hjemme på Nedre Eiker Stadion takket være en overtidsscoring, mens det samme år endte med poengdeling på Haugesund Stadion. Tidligere i år møttes lagene på nå omdøpte Consto Arena til et oppgjør der Ibrahima Wadji holdt show og nærmest egenhendig senket bruntrøyene i 4-1 seieren tilbake i slutten av mai.

Kristoffer Gunnarshaug: venter på muligheten

Sebstian Brydegaard: spillerne ser sultne ut

Lagene møttes også i 2018 - da i cupen - og et oppgjør som etter 2-2 ved full tid gikk til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Den vant siden FK Haugesund og allerede om halvannen uke er duket for nytt cupoppgjør de to lagene i mellom når Mjøndalen og FK Haugesund spiller kvartfinale på kunstgresset til bruntrøyene.   

Går vi til arkivet ser vi også at søndagens to aktører vant også hvert sitt oppgjør da lagene møttes i Adecco-ligaen i 2009.

Hbanen lørdag
Jos med de siste formaninger til spillerne før kamp etter lørdagens treningsøkt.

Skader og suspensjoner

Ben Karamoko, Dennis Horneland, Alexander Stølås og Ibrahima Wadji er alle uaktuelle til dette oppgjøret - det samme er Fredrik Pallesen Knudsen som fortsatt er noen uker unna å være kampklar igjen etter sin skade. Til gjengjeld skal bergenseren spille FIFA 20 i Fanzone før søndagens kamp.

Bortelaget kommer til Haugesund uten Georges Bokwe, Mathias Fredriksen og Henrik Gulden.

Fanzone +

Før søndagens kamp inviteres små og store FKH-supportere til Fanzone+ i timene før avspark. Det er en utvidet Fanzone med mange nye aktiviteter og konkurranser. I tillegg kommer en av verdens beste freestyle-spillere, norske Tobias Becs, for å vise frem sine kunster og man kan spille FIFA 20 mot Fredrik Pallesen Knudsen. Det blir også servert gratis is og kake denne søndagen.

Eliteserierunden

Rosenborg slo Lillestrøm 3-1 på Lerkendal lørdag kveld, og foruten oppgjøret på Haugesund Stadion spilles også følgende oppgjør denne runden:

Molde - Tromsø

Bodø/Glimt - Stabæk

Viking - Odd

Strømsgodset - Ranheim

Kristiansund - Brann

og 

Sarpsborg 08 - Vålerenga

Alle kamper spilles søndag, bortsett fra oppgjøret i Østfold som avslutter serierunden mandag kveld.

Billetter

Billetter til den heftige bataljen mot Mjøndalen kjøper du på nett ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Billettluka på stadion åpner klokken 15.00 denne søndagen.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: