Før FKH - Odd

Klart for nok et spektakulært oppgjør mot Odds Ballklubb.

Annonse:

Tapet i Sandefjord er historie. I dag handler alt om oppgjøret mot Odd hjemme på Haugesund Stadion. Fotballens festdag er alltid garantist for god stemning – så også i år med både russ og feststemte haugalendinger på tribunen.

Fjorårets oppgjør hjemme mot Odds Ballklubb, også den spilt i mai, ble en av årets beste forestillinger med spektakulære mål og tre velfortjente poeng i møte med en meget sterk motstander.

Kampen innebærer også en retur til Haugesund for de tre tidligere FKH-spillerne Joakim Våge Nilsen, Torbjørn Agdestein og Sigurd Haugen.

Statistikk

Etter returen til Eliteserien i 2010 har vi møtt telemarkingene ved sju anledninger på hjemmebane hvorav fire kamper er vunnet og tre har endt med tap. Totalt har vi siden det første oppgjøret i 2000 møttes 18 ganger i seriespillet, hjemme og borte, og i fem av kampene har vi stukket av med alle tre poengene. Tre kamper har endt uavgjort og Odds Ballklubb har vunnet ti serieoppgjør.

Skader og suspensjoner

Filip Kiss soner karantene som følge av tre gule kort og mister tirsdagens oppgjør, det samme gjør Liban Abdi, Anthony Izuchukwu og Eirik Mæland som følge av skade. Gjestene fra Skien stiller med tilnærmet alle spillere tilgjengelig.

Billetter

Billetter kjøper du på nett, eller hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund.

Du kan også kjøpe billett på stadion. Billettluka åpner tre timer før avspark.

Avspark klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: