Forlenger kontrakten med FK Haugesund

Ibrahima Wadji signerte kontraktsforlengelse med FK Haugesund.

Det har vært en tung og vanskelig sommer for Ibrahima Wadji etter at 24-åringen testet positivt for morfin tidligere i sommer og med det ble utestengt fra organisert fotball for en lengre periode.

Mandag valgte klubb og spiller å forlenge den opprinnelige kontrakten som utløper 31.12.2021 med ytterligere et år. Det innebærer at hurtigtogets nye kontrakt med FK Haugesund strekker seg ut sesongen 2022.

Ibrahima Wadji kom opprinnelig på lån fra Molde sommeren 2018 og signerte siden en treårskontrakt med FK Haugesund før denne sesongen.

- Illustrerende for ånden i klubben

Sportslig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, forklarer bakgrunnen for kontraktsforlengelsen.

- Vi som klubb har stilt opp for Ibrahima Wadji helt siden han fikk beskjed om den positive dopingprøven og kommer til å støtte han også i tiden fremover. I den forbindelse har han takket ja til en kontraktsforlengelse på et år slik at vi blir minst mulig skadelidende som følge av utestengelsen han har blitt ilagt. Det synes vi vitner om stor raushet fra Ibrahima, men er også veldig illustrerende for ånden i klubben og lojaliteten blant spillerne våre. I FK Haugesund tar vi vare på hverandre.

Ibrahima Wadji soner for øyeblikket en utestengelse på 14 måneder fra organisert fotball som følge av sin positive dopingprøve tidligere i sommer. 

Fristen for å anke dommen er fortsatt ikke utløpt.

Annonse fra Eliteserien: