IMG_2462

Forlenger kontrakten ut 2025

Kaja Olsen med ny kontrakt.

Annonse:

Thomas Dahle og de øvrige i trenerteamet venter fortsatt på at Kaja Olsen for alvor skal bli spilleklar denne sesongen. Forsvarsspilleren fra Skudeneshavn har så langt måttet følge lagvenninnene fra sidelinjen, med unntak at et lite innhopp i seriepremieren mot Bodø/Glimt.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter til cupkampen her

Prognosene tilsier at Olsen som pådro seg et tretthetsbrudd på tampen av fjoråret først blir å se på banen for fullt i andre halvdel av sesongen, men 20-åringen kan i hvert fall trøste seg med at hun nå har forlenget kontrakten med FK Haugesund.

- En 'no-brainer'

Mandag ettermiddag signerte hun nemlig under på en ny kontrakt som innebærer at hun er FK Haugesund-spiller også neste sesong.

- For meg var det å gi ny kontrakt til Kaja en 'no-brainer'. Hun er en nøkkelspiller som vi ikke har kunnet bruke så langt denne sesongen, men jeg håper at hun er tilbake i løpet av sensommeren eller høsten. At vi velger å forlenge med henne mens hun er skadet sier egentlig alt om hvilken tro vi har på henne som spiller. Jeg har kjent Kaja helt siden hun var 15-16 år gammel og på det tidspunktet nesten redd for ballen og det er fantastisk å se hvordan hun i dag har utviklet seg til å bli en av landets aller beste hodespillere, sier hovedtrener Thomas Dahle.

Kaja Olsen legger ikke skjul på at det er krevende å se lagvenninnene spille uten selv å få bidratt slik man ønsker.

- Man vil selvsagt bidra ute på banen, men jeg prøver å støtte opp om laget uansett. Målet mitt er å være tilbake i løpet av denne sesongen, sier Olsen som står med 71 toppseriekamper på CV'n.

Kaja Olsens kontrakt strekker seg ut 2025.

Annonse fra Eliteserien: