Forlenger med FK Haugesund

Bruno Leite skrev ny treårskontrakt.

Julaften kom tidlig i år. I hvert fall for alle Bruno Leite-entusiaster der ute, noe det med årene har blitt mange av.

Torsdag signerte nemlig Leite en ny treårskontrakt med FK Haugesund - klubben han kom til fra Skeid før 2017-sesongen. Med unntak av et år i kypriotiske Pafos FC vil Leite, ved den nye kontraktens slutt, ha tilbragt ni sesonger i FK Haugesund og med det bli en av FKH-historiens mest sentrale spillere. 

132 kamper for FK Haugesund

Bruno Leite spilte 124 offisielle kamper for FK Haugesund i tidsrommet 2017 til 2021 og fikk siden åtte kamper etter at han returnerte til Haugalandet på en kortidskontrakt på sensommeren i år. I løpet av høsten rakk 27-åringen også å tegne seg for et av de fineste målene i klubbens historie da han utlignet Vålerengas ledelse med et enormt langskudd oppe i vinkelen i den siste hjemmekampen for sesongen.

NTB_MPQ3pE-KkgI-3.jpg
Mer av dette på Haugesund Sparebank Arena fremover. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

- Det var en klar intensjon å hente Bruno hjem igjen i høst på en korttidskontrakt med tanke på å få på plass en mer langsiktig avtale ved sesongslutt. Nå har vi landet en treårsavtale med Bruno og med det sikret oss et aktivum både på og utenfor banen. Bruno har utviklet seg til å bli en av kontinuitetsbærerne i FK Haugesund, kjenner klubben ut og inn og har fortsatt den samme fandenivoldskheten og sulten i seg som da han kom til klubben for første gang i 2017, sier Eirik Opedal.

Landslagsspill for Kapp Verde

Før Leite ble FK Haugesund-spiller i 2017 hadde 27-åringen representert både Skeid, Bjerkealliansen, Hasle-Løren og Racing Union i Luxembourg. I løpet av oppholdet på Kypros fikk Bruno Leite siden fire opptredener for Pafos FC etter en sesong preget av skader. Midtbanespilleren har også seks landskamper for Kapp Verde.

Bruno Leites nye kontrakt strekker seg ut sesongen 2025.

Annonse fra Eliteserien: