Forlenger med Martin

FK Haugesund og West Ham er enige om en ny utlånsavtale for Martin Samuelsen.

Annonse:

Tirsdag ettermiddag ble det endelig klart. Martin Samuelsen forblir FK Haugesund-spiller ut hele 2019-sesongen. Det sto klart etter at alle detaljer og signaturer falt på plass med tanke på en forlengelse av utlånsavtalen som i utgangspunktet strakk seg frem til og med 30. juni i år.

Fornøyd trener

FKH-trener Jostein Grindhaug har lenge vært tydelig på at han har ønsket å beholde Martin Samuelsen også etter den opprinnelige utlånsavtalens utløp.

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med at dette har falt på plass. Martin har kommet inn og fått en fin plass i gruppa, bidratt godt i kampene og utviklet seg veldig bra i den tiden han har vært her. Vi har aldri lagt skjul på at vi ønsker å ha Martin med også i fortsettelsen, så dette er en god løsning både for oss, for spilleren selv og for West Ham.

Martin Samuelsen har så langt spilt 12 eliteseriekamper for FK Haugesund og tegnet seg for to scoringer i serien. Han står også med fire mål på årets tre første cupkamper.

Møter Strømmen

Neste anledning til å se Martin Samuelsen og de øvrige FKH-spillerne i aksjon byr seg allerede onsdag når Strømmen IF kommer til Haugesund Stadion for å spille 1/8-delsfinale i cupen.

Banner

Billetter til det oppgjøret kjøper du ved å trykke på banneret ovenfor.

Du kan også bestille billetter i billettluka på stadion som åpner tre timer før avspark.

Annonse fra Eliteserien: