Forlenger med Rylka

Keepertrener Kamil Rylka har signert ny kontrakt ut 2024.

To år etter at han ankom FK Haugesund forlenger keepertrener Kamil Rylka arbeidsforholdet med klubben. Den nye kontrakten strekker seg ut sesongen 2024. 

Den populære polakken kom til FK Haugesund fra utviklingsavdelingen i Vålerenga i februar 2021 og har dessuten en fortid som spiller i blant annet Legia Warszawa. Rylka, som innehar både UEFA Keepertrener A- og UEFA A-lisens som trener, har tidligere også jobbet med det norske G15-landslaget.

Dedikert trener

Sportslig leder Eirik Opedal er veldig tilfreds med at Rylka er klar for to nye år i FK Haugesund.

- Kamil har vært et veldig fint tilskudd til støtteapparatet og klubben etter at han kom hit for to år siden og er veldig dedikert trenerjobben. Han skal ha sin del av æren for at våre keepere hele tiden er i utvikling og at Egil i fjor høst ble tatt ut på det norske landslaget. Nå har vi sikret oss Kamils tjenester i ytterligere to år etter et sterkt ønske fra det øvrige trenerapparatet, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Som spiller startet Rylka karrieren i OKS Stomil fra hjembyen Olsztyn før han siden representerte Legia Warszawa og en håndfull andre klubber hjemme i Polen innen han kom til Norge og Ullensaker/Kisa i 2012. Som en del av støtteapparatet i FK Haugesund har Rylka også fått utvidede ansvarsområder - deriblant oppgaver som dødball-ansvarlig for herrelaget.  

Annonse fra Eliteserien: