Førstemann ut

Hus28 støtter damesatsingen i FK Haugesund.

Fredag kom nyheten om at FK Haugesund stiller eget damelag i seriespillet fra og med neste sesong. Kort tid etter lansering var Morten Økland på tråden. Han jobber som selger/boligutvikler i Hus28 og ønsket å innfri en tidligere lovnad om å bli samarbeidspartner den dagen FK Haugesund startet et eget damelag.

Hus28: Unike hjem - i lag med deg

Dernest var veien kort til Haugesund Stadion for inngåelse av en avtale som gjør boligleverandøren til den første partneren som støtter FK Haugesunds kommende damelag. Hus28-logoen kommer heretter til å vises igjen på treningstøyet til spillerne. 

- Vi ønsker å støtte damesatsingen i FKH av flere grunner. Hovedsakelig fordi FKH skal være fotball-flaggskipet på Haugalandet, og vi mener at dette må inneholde begge kjønn. Vi ser for oss at engasjementet rundt klubben vil øke og at lojaliteten vil styrkes. Med å både satse på herrer og damer blir 1+1 mer enn 2, tror vi, sier Morten Økland. 

Den nye partneren har en klar idé om hvordan FK Haugesund skal vokse seg store også på damesiden.

- Forventningene våre til seniorlaget på damesiden er at det blir bygget opp organisk. I tillegg til å sette tæring etter næring. Det må tilrettelegges for stort engasjement fra dag en. At spillere, klubben, sponsorer og supportere vokser sammen til et topplag i Toppserien, likt som på herresiden.

Veldig god respons

Daglig leder John Harald Log er veldig tilfreds med at lokalt næringsliv allerede har begynt å komme på banen etter at nyheten om damelaget ble sluppet på fredag.

- Utrolig kjekt å se responsen på nyheten om lanseringen av damelaget vårt. Hus28 kom på banen innen en time, og vi håper, tror og vet at flere næringslivsaktører vil være med på satsingen vår. Dette blir som alt annet vi gjør et fellesprosjekt mellom flere aktører - klubb, partnere, supportere og andre støttespillere, sier daglig leder John Harald Log.

Hus28 AS ble etablert i 2015 med fokus på bygging av boliger i prosjekter. Hovedfokus i dag er å bygge eneboliger i prosjekter eller på kundens tomt og foretaket som har tilhold på Norheim bygger både boliger fra Systemhus samt egenutviklede boliger med utgangspunkt i nøkkelferdig leveranse. HUS 28 har et bredt utvalg av boligtyper med stilarter innen moderne, funkis, tradisjonell og klassisk.

Les mer om FK Haugesunds nye partner HUS 28.

 

Annonse fra Eliteserien: