Fortsetter i fire nye år

Fysioterapeut Ørjan Sørhus fortsetter i støtteapparatet.

Han er en av klubbens mest garvede og erfarne brikker og går i 2023 inn i sitt 12. år som fysioterapeut i FK Haugesund. Ørjan Sørhus har forebygget og behandlet skader i FK Haugesund siden juni 2012 og blir også å finne som en sentral del av støtteapparatet i årene som kommer.

Nylig skrev 38-åringen under en ny fireårskontrakt med FK Haugesund. 

Spesialisering innen idrett

Etter fysioterapistudier i Nederland og siden praksis i Australia flyttet Sørhus som spesialiserte seg mot idrett siden hjem igjen til Haugesund hvor han etterhvert startet egen praksis hos Fysioterapeutene Trimeriet. Ikke lenge etter var han en del av FK Haugesund - først i en deltidsstilling, men siden 2013 på full tid.

Foruten behandling og oppfølging av skader er Sørhus blant annet sentral i arbeidet med å monitorere spillere for å tilpasse treningsbelastningen til hver enkelt.

- Vi har et relativ lite støtteapparat sammenlignet med de øvrige klubbene i Eliteserien så derfor er det ekstra viktig at de som har roller og funksjoner rundt laget både har stor arbeidskapasitet og er dyktige på sine områder. Ørjan har opparbeidet seg masse erfaring og kunnskap i FK Haugesund og gjennom flere år vært helt avgjørende både med tanke på skadeforebygging og i rehabiliteringen av spillere. Det har derfor vært et klart ønske fra oss om å ha Ørjan med videre i støtteapparatet og vi er veldig fornøyde med at han har inngått en ny langtidsavtale, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Ørjan Sørhus´ nye avtale med FK Haugesund strekker seg ut sesongen 2026.

Annonse fra Eliteserien: