NTB_hL5Qw2ZQe7g-2

Fortsetter poengfangsten på bortebane?

Til Molde for å bryte forbannelsen på 'Røkkeløkka'.

Annonse:

En av årets tøffeste bortekamper står for tur når FK Haugesund søndag ettermiddag skal opp mot Molde på Aker Stadion i Eliteseriens femte serierunde.

FK Haugesund - KFUM Oslo: kjøp billetter til neste hjemmekamp

Vi må helt tilbake til 2016 for å finne sist gang FK Haugesund lyktes i å få med seg poeng fra Romsdalen, men med til bildet hører det også at de siste sesongenes kamper på Aker Stadion har vært relativt jevnspilte oppgjør hvor kun et mål har skilt de to lagene i målprotokollen.

14 strake Molde-seire

Like fullt: 14 strake Molde-seire i serie og cup fordelt på både hjemme- og bortebane taler et tydelig språk om hvilken oppgave som venter Oskar Hrafn Thorvaldsson og hans spillere denne søndagsettermiddagen, selv om FK Haugesund går til kampen med seks av seks poeng på bortebane så langt.

Hjemmelaget står med tre seire, en uavgjort og et tap så langt på sine fem førtste kamper og ligger som nummer to på tabellen i Eliteserien - med kun Bodø/Glimt foran seg - og helt i henhold til forhåndstipsene om at det er de gule fra Nordland og de blå og hvite fra Møre og Romsdal som kommer til å kjempe om seriegullet når oppløsningen nærmer seg mot slutten av året.

Egil og Bruno.jpg
Egil Selvik og Bruno Leite skal i aksjon på 'Røkkeløkka' søndag ettermiddag. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Skader og suspensjoner

FK Haugesund har kun to spillere indisponible til søndagens kamp. Amund Wichne er nyoperert etter sin korsbåndsskade, mens Sondre Liseth trener alternativt etter å ha pådratt seg en skade i leggen i forbindelse med forrige bortekamp. Morten Konradsen har derimot trent for fullt i to uker og er med det tilgjengelig for spill i søndagens kamp. Det samme er Martin Samuelsen som også har kjent på litt smårusk i sesonginnledningen.

Vertene har en bred og stor spillerstall, men har måtte se flere sentrale spillere følge sesonginnledningen fra sidelinjen. Veton Berisha, Markus André Kaasa og Mads Møller Dæhli er alle skadet og mister søndagens oppgjør, mens Magnus Wolff Eikrem og Fredrik Gulbrandsen er tilbake i spill etter henholdsvis sykdom og skade.

Se kampen i VAR BAR

Ettermiddagens kamp ser du i VAR BAR på Haugesund Sparebank Arena sammen med andre FK Haugesund-supportere. Dørene åpner klokken 16.00 og man holder åpent så lenge resultatet tilsier det. 

Se kampen på Aker Stadion

Avspark i søndagens kamp er klokken 17.00. Bortefeltet på Aker Stadion finner du på feltet K-nedre ved inngang 6. Billetter til bortefeltet kjøper du her.

Hvis du ikke er av de som ser kampen på plass i Molde kan du se søndagens kamp på TV2 Play.  

Annonse fra Eliteserien: