Bull-T

Fratrer i FK Haugesund

Espen Bull-Tornøe søker nye utfordringer

Annonse:

FK Haugesund og Espen Bull-Tornøe har torsdag blitt enige om en sluttavtale som innebærer at 41-åringen gir seg i FK Haugesund med umiddelbar virkning.

- Espen har lagt ned en enorm jobb for FK Haugesund – først som rekruttrener og siden som assistenten til Jostein Grindhaug. Det er selvsagt tungt å skille lag med en dedikert og flink trener, men slik fungerer ofte mekanismene i fotballen når resultatene uteblir. Vi har ønsket å ha med Espen i en ny rolle, men har samtidig forståelse for at han ønsker å se seg om etter nye utfordringer, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Åtte år i hvitt og blått

Bull-Tornøe kan se tilbake på en lang karriere i FK Haugesund, fra han tiltrådte som trener for FK Haugesunds rekruttlag i 2015 og frem til han nå fratrer etter å ha tilbragt de siste tre sesongene som assistenttrener på a-laget, og har gjennom alle disse årene vært en viktig ressurs i klubben. 

-Espen kom oss på mange måter til unnsetning da vi måtte lete etter ny assistenttrener like før seriestart i 2021-sesongen og taklet overgangen til rollen og livet i Eliteserien på en imponerende måte. Han har gjennom sine år i akademiet vårt også vært en sentral brikke i utviklingen av flere spillere som siden har tatt steget opp på a-laget, sier Opedal.

- Kjekke og lærerike år

Bull-Tornøe kan se tilbake på innholdsrike år i FK Haugesund.

- Jeg vil takke for åtte fantastiske kjekke og lærerike år i FK Haugesund. Gjennom disse årene har jeg fått gleden av å arbeide sammen med mange dedikerte og dyktige trenere, både i akademi og A-lag. Og med så mange arbeidstimer og arbeidsdager, følger mange gode vennskap. Disse vennskapene var gode å ha når stormen kom forrige helg. Takk for støtten, sier Bull-Tornøe.

Før han ble rekrutttrener i FK Haugesund var Espen Bull-Tornøe hovedtrener for Åkra IL og kan også se tilbake på en mangeårig spillerkarriere i SK Vard Haugesund.

- Jeg var klar over at i det jeg gikk inn i A-lags fotballen endret innsatsen og spillereglene seg. Slik er toppfotballen. Det har gitt meg mye å få arbeide med mange talentfulle og dyktige spillere på min vei. Takk for at jeg fikk lov å være med på å hjelpe hver enkelt mot sitt mål. Det har vært en fornøyelse! En ekstra takk til hun hjemme som har latt meg holde på med min hobby og lidenskap i alle årene. Jeg sier takk for meg på nåværende tidspunkt, så får vi se om det blir på gjensyn i fremtiden!

Annonse fra Eliteserien: