G19: Seriestart for Christian & Co.

Christian Grindheim får sin offisielle trenerdebut med FKH-rekruttene søndag ettermiddag.

I desember i fjor var en lang og innholdsrik spillerkarriere over, men overgangen til trenergjerningen ble rekordkort for Christian Grindheim som i løpet av noen måneder i starten av året gikk fra å være ny assistenttrener for FKH-rekruttene til å overta som hovedtrener da Espen Bull-Tornøe ble assistenttrener for Jostein Grindhaug i begynnelsen av mars.

G19 Nasjonal: Se tabell og terminliste

Grunnet corona-restriksjoner har seriespill latt vente på seg for FKH-rekruttene, men søndag ettermiddag ruller endelig ballen i gang igjen for alvor for Christian Grindheim og fremtidens FKH-spillere.

1 .jpg
Benjamin Bygnes er klar for en ny sesong med rekruttlaget.

Landsomfattende serie

Da venter nemlig Bryne på Frakkagjerd Stadion i den første serierunden for G19 Nasjonal. En nasjonal serie fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord på til sammen 20 lag der 15 av klubbene til daglig er hjemmehørende i Eliteserien - og de øvrige i Obosligaen.

Seriespillet har i enkelte deler av landet allerede startet, med både tre og fire kamper allerede under beltet for østlandslagene, men for FK Haugesunds unge mannskap finner serieåpningen først sted i dag.

Avspark klokken 14.00 på Frakkagjerd Stadion i Tysvær.

Annonse fra Eliteserien: