Generalprøve i Stavanger

Møter Viking i oppkjøringens aller siste kamp.

En uke gjenstår før Eliteserien 2019 sparker i gang. For FK Haugesund venter bortekamp i Drammen søndag 31. mars, men før den tid skal generalprøven unnagjøres. I år spilles oppkjøringens aller siste treningskamp i Stavanger - på SR-Bank Arena mot Viking på søndag.

Varierende resultater

Vertene er denne sesongen tilbake i Eliteserien etter en kort sejour i Obos-ligaen i 2018 og har så langt denne vinteren og våren spilt ni treningskamper. Sola, Sandnes Ulf, Sandefjord og Egersund har alle blitt slått, mens siddisene har spilt uavgjort mot Odd og Aalesund. To kamper har endt med tap - mot henholdsvis Lokomotiv Moskva og Dinamo Brest.

FK Haugesund har på sin side spilt sju kamper i oppkjøringen hvorav fire har endt med seier. Presselaget, Nest-Sotra, Start og Sandnes Ulf har alle blitt slått, mens det har endt med tap mot Lokomotiv Moskva, Brann og Odd.

IMG_1686
Mikkel Desler og Benjamin Tiedemann er klare for søndagens generalprøve.

Desler og Tiedemann debuterer

Treningskampen i Stavanger blir første anledning til å se de to nysignerte spillerne Benjamin Tiedemann og Mikkel Desler i aksjon for FK Haugesund. Av spillere som står over finner man foruten Dennis Horneland og Kevin Krygård som begge er utenlands i forbindelse med skole og landslagsoppdrag også Joakim Våge Nilsen som spares for å være 100% klar til serieåpningen.

Tar forhåndsregler

FKH-trener Jostein Grindhaug varsler toppet mannskap på søndag.

- Mot Viking blir det ingen eksperimentering. Nå kjører vi med det som mest sannsynlig blir startoppstillingen også i seriepremieren.

Avspark 18.00 på SR-Bank Arena søndag 24. mars.  

Annonse fra Eliteserien: