Gir seg som daglig leder

John Harald Log fratrer i FK Haugesund.

Tre år etter at han tiltrådte som daglig leder takker John Harald Log for seg i FK Haugesund. En utfordrende helsesituasjon gjør at 52-åringen velger å gi seg i stillingen som klubbens administrative overhode. 

- Jeg gjennomgikk en tøff operasjon i starten av året og selv om prognosene er bra kjenner jeg fortsatt på helsemessige ettervirkninger som gjør det vanskelig å stå i jobben som daglig leder i en Eliteserie-klubb. Det er en jobb som krever deg fullt og helt 24 timer i døgnet og nå merker jeg at jeg trenger å samle energi og overskudd og ta hensyn til signalene som kroppen sender. Jeg velger derfor å takke for meg som daglig leder i FK Haugesund nå ettersom tidspunktet for å overlate stafettpinnen er veldig gunstig. Det har vært tre veldig innholdsrike år, tidvis med høye bølger og full av både opp- og nedturer, men nå er klubben tilbake i en normalsituasjon og kan se fremover. Da føles det både riktig og godt å overlate roret i rolig sjø.

John Harald Log tiltrådte som daglig leder i FK Haugesund 1. november 2019 og gikk mer eller mindre rett fra cupfinale-eufori og til en koronakrise som skulle prege norsk fotball og FK Haugesund de to neste sesongene. Som klubbens daglige leder har Log vært et synlig ansikt utad i løpet av sine tre år i FK Haugesund.

- Et hjerte i hvitt og blått

Styreleder i FK Haugesund, Christoffer Falkeid, takker John Harald Log for jobben han har gjort på vegne av klubben.

- John Harald har et hjerte i hvitt og blått og har tatt uttrykket «living the brand» til nye høyder. Han har virkelig vært et friskt pust i klubben – både utad og innad. Tiden hans i FKH har vært utfordrende – fra cupfinale, til pandemi, permitterte spillere og en tøff likviditetssituasjon. Underveis i dette har han selv hatt det tøft på privaten. Når han nå ønsket å tre til side for å ta vare på seg selv har vi all forståelse for det. Vi takker John Harald for sin innsats og ønsker han masse lykke til videre. 

John Harald Log fratrer stillingen 30. juni. Markedssjef Martin Fauskanger vil siden fungere som daglig leder inntil en permanent erstatter er på plass.

Presse:

Spørsmål kan rettes til styreleder i FK Haugesund, Christoffer Falkeid – tlf. 922 48 484. 

Annonse fra Eliteserien: