Jubel

Gratis feriekamp til alle under 18 år

Kraftpatruljen slår på stortromma mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Førstkommende søndag spiller FK Haugesund en uhyre viktig kamp mot Sarpsborg 08 på Haugesund Sparebank Arena og til oppgjøret slår 'Kraftpatruljen' på stortromma og inviterer alle under 18 år gratis på kamp. 'Kraftpatruljen' er et initiativ fra hovedpartner Haugaland Kraft som gjennom ulike virkemidler jobber med å få neste generasjons FKH-supportere på kamp.

FK Haugesund - Sarpsborg 08: kjøp billetter her

Søndag slipper derfor alle under 18 år gratis inn på kamp. 

- Idéen kommer fra vår gode samarbeidspartner Haugaland Kraft og retter seg mot alle barn og unge som tilbringer sommerferien hjemme på Haugalandet. Vi vet det er mange som ønsker seg gode opplevelser i sommerferien og dette er en fin mulighet for alle under 18 år til å få med seg en begivenhetsrik søndag og ikke minst viktig fotballkamp på Haugesund Sparebank Arena, sier markedssjef Martin Fauskanger.

Slik skaffer du deg gratisbillett

Gratisbillett gjelder for alle inntil 17 år og du får den ved å bestille UNG-billett på en av de ulike tribuneseksjonene her. Tilbudet gjelder for alle felt bortsett fra C og D på Umbrotribunen og feltene Q, R og S på Krafttribunen.

Billettene må bestilles på nett og vil koste kroner 0,- når du siden effektuerer bestillingen.

Fribillettene kan også kombineres med kjøp av voksenbilletter. Kjøper man fire billetter eller flere (f.eks. to voksne og to barn) får man 20% rabatt på hele kjøpet - det vil si 20% på voksenbillettene.

Oppgjøret mellom FK Haugesund og Sarpsborg 08 har avspark klokken 18.00 søndag 24. juli.

Annonse fra Eliteserien: