Haugesund Sparebank Arena!

Lanserer nytt stadion-navn til hjemmekampen mot Viking.

Haugesund Sparebank Arena. Det er det nye navnet på FK Haugesunds hjemmebane etter at den lokale sparebanken onsdag inngikk en ny samarbeidsavtale som blant annet sikrer Haugesund Sparebank navnet på stadionet de neste fem årene.

Søndagens hjemmekamp mot Viking blir første oppgjør hvor det nye navnet vil være i bruk.

- Vi er veldig fornøyd med at Haugesund Sparebank har gått inn på en avtale som også inkluderer stadionnavnet og vi er kjenner på stor stolthet over å ha inngått en langsiktig avtale med en lokal og anerkjent virksomhet som kommer med en nesten 100 år lang historie, sier FK Haugesunds daglige leder John Harald Log.

Avdukes til Rogalandsderbyet 

Log ser frem til å avduke det nye navnet offisielt i forbindelse med søndagens oppgjør mot Viking.

- Med virkning fra dags dato har vi tilhold på Haugesund Sparebank Arena og selv om profileringen av stadion ikke vil være på plass til kampen mot Viking på søndag blir Rogalandsderbyet tidenes første kamp med det nye navnet offisielt i bruk, sa Log i forbindelse med signeringen på onsdag.

HS Arena 3
Adm. banksjef Bente Haraldson Syre i Haugesund Sparebank og daglig leder John Harald Log i FK Haugesund signerte samarbeidsavtalen som gjør Haugesund Stadion til Haugesund Sparebank Arena de neste seks årene.

Stas med stadionnavn

Administrerende banksjef Bente Haraldson Syre i Haugesund Sparebank legger ikke skjul på at man synes det er stas å se navnet og den nye logoen pryde FK Haugesunds hjemmearena.

- Vi er en samfunnsengasjert bank som sponser mange lag og foreninger, og så ønsker vi også i større grad på FKH og være synlige på en arena som samler mye folk og engasjerer mye med det eliteserielaget vi har her på Haugalandet - sånn at vi ønsker å bli bli knyttet til alle de gode tingene som skjer her og sette vårt navn og stempel på arenaen her.

Illustrasjoner

Omprofileringen av stadionet til Haugesund Sparebank Arena vil i all hovedsak være på plass til seriekampen mot Kristiansund 20. juni og inneholde mange elementer. 

Illustrasjoner: Tada.

Det endelige resultatet kan fravike fra illustrasjonene.

Annonse fra Eliteserien: