Hektisk før Estepona

Materialforvalter Otto Pedersen har hatt travle dager før sesongens første treningsleir.

Når 20 spillere og et støtteapparat på åtte setter kurs for en 12 dager lang treningsleir på den spanske solkysten er det mye utstyr som skal med i bagasjen. Bare spør FKHs materialforvalter Otto Pedersen som har ansvaret for at alt fra treningsutstyr til medisinske artikler og skolesaker blir med på reisen nedover.

Totalt har Pedersen og hans assistent Ivi Medhaug klargjort 16 kasser med utstyr før søndagens avreise og en kikk i materialforvalternes papirer kan avsløre at følgende blir med på flyet:

Nåler

Oljer

Manometer

Shorts utespillere

Shorts keepere

Drakter utespillere

Drakter keepere

Kampsokker utespillere

Kampsokker keepere

Kampundertøy utespillere

Kampundertøy keepere

Oppvarmingstrøyer

Tape

Overtrekksjakker spillere

Overtrekksjakker trenere

Coachjakker 

Leggskinn

Powerade-kanne

Powerade-pulver

Øse

Krus

Skruknotter

Vester

Kjegler

Flatcones (banemarkører)

Kapteinsbind

Vaskeposer

Drikkeflasker

YT (treningsdrikke)

Baller

Ballnett

Isboks

Ekstratøy prøvespillere

Ekstra treningssokker

Kamerautstyr

Skolesaker

Medisinsk utstyr

og

Tennisutstyr

Mobilt kontor

Legg så til at materialforvalterne også pakker ned sportslig koordinator, Jon Olav Rokstads, mobile kontorutstyr i form av PC, skriver, scanner og faks samt at spillerne selv ansvarer for å frakte med seg både tre sett med komplett treningsutstyr samt klubbens eget fritidstøy og det endelige regnestykket tilsier at en Eliteserieklubb har med seg nærmere 600 kilo utstyr i bagasjen når de setter kurs for treningsleir i utlandet. 

Utstyr Estepona.jpg
Ferdigpakkede utstyrskasser

Stor delegasjon

Med unntak av langtidsskadde Izuchukwu Anthony vil samtlige spillere i FKH-stallen reise nedover og få tilnærmet optimale treningsforhold de neste 12 dagene -  og med til Estepona er også de to Vard-spillerne Thore Pedersen og Tom Undheim.

Fra støtteapparatet reiser Eirik Horneland (Hovedtrener), Antonio Silva (Assistenttrener), Espen Skistad (Keepertrener), Ørjan Sørhus (Fysioterapeut/medisinsk koordinator), Harald Andreassen (Fysisk trener), Kolbjørn Fosen (Utviklingsansvarlig), Jostein Grindhaug (Leder A-lag) og Jon Olav Rokstad (Sportslig koordinator).

Treningsleiren avsluttes med hjemreise torsdag 9. februar.

Annonse fra Eliteserien: