Hektiske nyttårsdager på stadion

Fyrverkerisalget går så det suser.

Det er tydelig at koronaårets mange restriksjoner har bidratt til økt apetitt på fest og fyrverkeri, for etterspørselen etter batterier, stjerneras og annet med lys og smell i har aldri vært større i forbindelse med FK Haugesunds årlige nyttårssalg på Haugesund Stadion.

Fyrverkerisalg på stadion: Se varesortimentet her.

Allerede før portene var åpnet var de første kundene på plass og utover onsdagen strømmet det på med folk i alle aldre som alle var ute i samme ærend - nemlig å sørge for at de har det de trenger for hånden når overgangen til 2021 skal markeres torsdag kveld.

Stor pågang

FK Haugesunds daglige leder John Harald Log står i år som i fjor sammen med Jostein Grindhaug bak disken og merker økt pågang i år.

- Det kan være fraværet av felles oppskytninger eller rett og slett at folk er så lei av restriksjoner og begrensninger i hverdagen at de unner seg litt ekstra i forbindelse med nyttårsmarkeringen i år, men det har definitivt vært større pågang i dag enn det var første salgsdag i fjor, sier Log.

Onsdag holder fyrverkeriutsalget åpent til klokken 19, mens det på nyttårsaften er mulig å kjøpe fyrverkeri fra Jos og Log mellom klokken 9 og 16.

Fyrverkeri 2
Rakettselgere by day - rakettforskere by night.

Takker Paytec

Duoen Grindhaug og Log benytter også anledningen til å takke daglig leder Rune Hagland i Paytec for å ha fått på plass en betalingsløsning som forenkler salget over disk.

- Paytec har i praksis gjort alt klart for oss, så det er bare å taste inn varenavn, få opp sluttsummen og effektuere salget. Enklere blir det ikke.

At salgsprosessen foregår raskt og effektivt er nemlig en forutsetning for å ta unna alle kundene som står klar til å bli ekspedert når trykket er på sitt mest intense onsdag ettermiddag.

Som alltid er det også de som ønsker å slå av en fotballprat med FK Haugesunds hovedtrener og få siste nytt om tingenes tilstand av klubbens daglige leder.

Annonse fra Eliteserien: