Henter dansk midtbanespiller

Mathias Sauer har signert for FK Haugesund.

Onsdag er Deadline Day og på overgangsvinduets siste dag har FK Haugesund gjort klart med en ny midtbanespiller.

Sesongkort: fast plass til best pris i 2024

Danske Mathias Sauer kommer på et sesonglangt lån fra danske AGF Aarhus og er allerede å finne på treningsfeltet onsdag formiddag.

Sauer, som fylte 20 år så sent som i går, har spilt ni kamper for AGF Aarhus etter å ha blitt hentet opp i a-stallen fra egen junioravdeling i fjor sommer. 

- Først og fremst er jeg meget takknemlig og spent over å være her og jeg ser veldig frem til å komme i gang. Samtidig tror jeg ikke overgangen vil vise seg så altfor stor så dette virker å være et trygt og godt valg for meg. Jeg har kommet hit av to grunner - det ene er for å hjelpe klubben i årets sesong og det andre er for å utvikle meg som spiller, sier Sauer i forbindelse med overgangen til FK Haugesund.

20-åringen er kommet fra Danmark for å markere seg i FK Haugesund-drakten.

- Jeg er en dynamisk og offensiv spiller som har både god fart og gode avslutningskvaliteter, sier den venstrebeinte spilleren.

IMG_8322.JPG
Mathias Sauer spiller 2024-sesongen for FK Haugesund.

Landskamper for Danmark

Mathias Sauer kommer opprinnelig fra Ugelbølle, nord for Aarhus, og har tidligere spilt for både Thorsager Rønde og Silkeborg i tillegg til å ha vært en del av AGF Aarhus´ ungdomsavdeling i to perioder. Han har også representert Danmark på aldersbestemte landslag.

- Mathias er en offensiv midtbanespiller som har markert seg i AGF-systemet som en hardtarbeidende og teknisk spiller. Vi får også en venstrebent spiller som tilfører oss fart fremover i banen. Vi er veldig tilfreds med å få på plass avtalen med AGF Aarhus og ser frem til at Mathias får tatt ut utviklingspotensialet sitt i nye omgivelser her i Haugesund, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Mathias Sauer har sin første treningsøkt med nye lagkamerater på Norheim klokken 10.30 onsdag formiddag.

Annonse fra Eliteserien: