Hjertelosjen

Hvem fortjener plass i Hjertelosjen?

Nå kan du nominere kampdagsgjester til vår nye samfunnslosje.

Annonse:

Kjenner du noen som har gjort seg fortjent til en ekstra oppmerksomhet? Noen som trenger en oppmuntring, sliter med sykdom eller som av andre grunner bør nomineres til å se en FK Haugesund-kamp fra den nye Hjertelosjen på Haugesund Sparebank Arena?

Du er med og bestemmer gjestene

Til hver hjemmekamp vil FK Haugesund tilby muligheten til å se våre hjemmekamper i Eliteserien fra orkesterplass i fjerde etasje - fra en egen losje sentrert midt på banen. Og vi trenger din hjelp til å finne gjestene fra kamp til kamp.

- Vi ønsker at folk der ute sender oss forslag på gjester som de tenker har gjort seg fortjent til en ekstra kampdagsopplevelse. Hjertelosjen har plass til inntil seks personer så den som får tildelt losjen kan også ta med seg sin nærmeste familie. Vi sørger også for litt enkel servering i losjen, sier eventansvarlig i FK Haugesund Maia Haaland.

Kjenner du noen du tenker har gjort seg fortjent til å benytte Hjertelosjen på kommende kamp mot Rosenborg nå på søndag eller til de øvrige hjemmekampene denne sesongen?

Send oss i så fall forslaget ditt på e-post sammen med en kort begrunnelse til vår eventansvarlig Maia til e-post: [email protected].

Annonse fra Eliteserien: