Inviterer alle helsearbeidere gratis på kamp

Jobber du i Helse Fonna? Da takker vi deg for innsatsen under koronapandemien ved å invitere deg gratis på neste hjemmekamp.

Koronapandemien viste seg å bli en maraton som satte mange på harde prøver – ikke minst de ansatte i helsevesenet som både måtte stå i frontlinjen da smitten eksploderte i fjor vår og siden har måttet stå distansen i møte med et virus som fortsatt preger hverdagen til mange.

Nå som det endelig er mulig å puste med magen igjen er det derfor også anledning til å rette en stor takk til alle helsearbeidere som det siste halvannet året har vært en del av den medisinske beredskapen og behandlingstilbudet i vår region. Det gjør vi ved å invitere alle ansatte i Helse Fonna gratis på neste hjemmekamp når vi møter Mjøndalen på Haugesund Sparebank Arena søndag 17. oktober.

Ventet på muligheten

Markedssjef Martin Fauskanger, selv utdannet sykepleier og en av mange som meldte seg til tjeneste for helsevesenet i fjor vår, ser frem til å kunne gi noe igjen til de ansatte i helsesektoren. Og at det var en veldig hyggelig telefon å ta da han tidligere denne uken slo på tråden til kommunikasjonssjef Magne Kydland i Helse Fonna for å invitere helsearbeiderne på kamp.

- Dette er noe vi har snakket om en god stund innad i klubben, men ikke kunnet realisere før nå. Nå som alle restriksjoner er borte kan vi endelig invitere alle ansatte i Helse Fonna på kamp som en ørliten takk både for jobben de har lagt ned det siste halvannet året, men også som en gest med tanke på jobben de gjør i møte med svært mange mennesker hver eneste dag helt uavhengig av koronaviruset. Det har vært mange «hvite engler» i helsevesenet som har bidratt sterkt til at vi nå kan åpne opp samfunnet og ta hverdagen tilbake igjen og vi ser frem til støtten deres når «Englane FKH» skal opp mot Mjøndalen, sier Fauskanger.

HSA.jpg
Flomlyskamp i vente når FK Haugesund møter Mjøndalen søndag om halvannen uke. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Mer enn 4000 ansatte

Totalt jobber det nesten 4000 ansatte i Helse Fonna som er et av fem helseforetak underlagt Helse Vest og som jobber med å gi spesialiserte helsetjenester til vel 180 000 innbyggere i Indre Hardanger, Sunnhordland og Nord-Rogaland. Totalt har Helse Fonna tre somatiske sykehus, i henholdsvis Haugesund, Stord og Odda, i tillegg til et psykiatrisk sykehus på Valen i Kvinnherad, fire distriktspsykiatriske sentre fordelt på henholdsvis Stord, Karmøy, Haugesund og Folgefonn samt ti ambulansestasjoner innenfor det samme geografiske området.

- På lik linje med mange i samfunnet har medarbeiderne i Helse Fonna gjort en stor innsats i forbindelse med pandemien. I en usikker tid har alle stått ekstra på for å gi omsorg og behandling til pasientene. Vi gleder oss stort over at samfunnet nå normaliseres. Jeg vil takke FKH for det rause tilbudet om gratisbilletter. Jeg kommer også, og skal heie på hjemmelaget, sier Adm. dir. Olav Klausen i Helse Fonna.

Setter av en tribune

Også daglig leder i FK Haugesund, John Harald Log, ser frem til å åpne portene for Helse Fonnas ansatte neste søndag.

- Vi har i utgangspunktet satt av hele Haubo-tribunen til de ansatte i Helse Fonna og åpner opp andre seksjoner dersom det blir nødvendig. Det er utrolig kjekt å kunne bruke rammen av en kampdag på Haugesund Sparebank Arena til å gi litt tilbake til de ansatte i en sektor som alle vil måtte forholde seg til en eller flere ganger i livet. Vi i FK Haugesund gjør det på vår måte; ved å slå Mjøndalen neste søndag, avslutter John Harald Log.

FK Haugesund – Mjøndalen spilles søndag 17. oktober klokken 17.00 på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse fra Eliteserien: