Inviterer til kampvorspiel

Nils Sørhaug fyller lokalet med 250 FKH-supportere på lørdag.

Lørdag er det duket for FK Haugesund - Viking og sesongens største kamp på Haugesund Sparebank Arena. I forbindelse med kampen inviterer FK Haugesund klubbens sesongkortholdere og samarbeidspartnere til kampvorspiel hos bilforhandler Nils Sørhaug - kun et kort utspark fra Haugesund Sparebank Arena. 

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her

- FK Haugesund snakket om å sette opp supportertelt til kampen, men jeg tenkte at det var en enda bedre løsning å tilby lokalet vårt i stedet. Her er vi tett på Haugesund Sparebank Arena og dette er ment som et siste stunt før vi flytter virksomheten vår til Spannaveien til nyttår, sier Nils Sørhaug fire dager før kampen og kampvorspielet.

Foruten Nils Sørhaug er også Inventum, Pizzabakeren og LeigDet.no med og arrangerer kampvorspielet.

Inviterer sesongkortholdere og samarbeidspartnere

Sesongkortholdere og samarbeidspartnere fikk i forrige uke tilsendt invitasjon til vorspielet og gjestelisten er allerede i ferd med å fylles opp ifølge markedssjef Martin Fauskanger.

- Vi har kun 250 plasser og det rant inn med påmeldinger straks vi sendte ut invitasjonen før helgen. Folk må skynde seg å melde seg på - hvis ikke blir det snart fulltegnet, er Fauskangers klare oppfordring.

Når lørdagen kommer vil bilhallen i Øvregata være ferdig ryddet for alt av biler som ellers pleier å fylle lokalet og i stedet vil være klargjort til å ta i mot kamp- og festklare supportere i timene før kamp. 

- Vi tømmer lokalet for biler og ønsker 250 supportere velkommen til kampvorspiel. Blir det sol kan vi også bruke uteområdet. Det blir servering av både mat og drikke, musikk og gjester på scenen. Kort og godt topp stemning og det perfekte stedet for supportere i timene før kampstart, sier Nils Sørhaug.

Avspark mellom FK Haugesund og Viking lørdag 25. juni er klokken 16.00.

Annonse fra Eliteserien: