Inviterer til vorspiel før kampen mot Brann

Lørdag kan du legge kampoppladningen til Haugesund Sparebank Arena.

Annonse:

Lørdag er det duket for fotballfest når vestlandsderbyet mellom FK Haugesund og Brann skal spilles på Haugesund Sparebank Arena.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Kampen med avspark klokken 18.00 er av avgjørende betydning for begge lag og ventes å bli utsolgt i god tid før kampdag. Onsdag formiddag er det allerede solgt over 7000 billetter.

Plass til 300

Nå kan du også legge kampoppladningen til Haugesund Sparebank Arena. Fra klokken 15.00 på lørdag inviterer FK Haugesund fotballklare supportere til kampvorspiel med mat og drikke i eget telt bak DeepOcean-tribunen i nord.

- Vi har plass til 300 personer i teltet og serverer mat og drikke i timene før kampstart. Her blir det perfekt å legge oppladningen og hygge seg sammen med andre FKH-supportere før man siden inntar tribunene når det nærmer seg avspark, sier daglig leder Martin Fauskanger.

I matveien vil man kunne kjøpe kampdagskanuttapølser og vorspielpizza.

- Syde og koke av god stemning

Underholdningen i teltet må gjestene stå for selv.

- Her skal det syde og koke av god stemning frem til avspark, og diskuteres fotball og eventuelt annet man måtte ha på hjertet. Vi får ofte tilbakemeldinger fra supportere som ønsker servering av mat og drikke på Haugesund Sparebank Arena i timene før kamp og nå har vi endelig fått anledning til å tilby det. Her blir det førstemann til mølla som gjelder, supplerer FK Haugesunds salgssjef Anders Velde.

Vorspielet har 18 års aldersgrense og holder åpent fra klokken 15.00 til klokken 17.30. Det er ikke tillatt med supporterutstyr for bortelaget.

Annonse fra Eliteserien: