Ser frem til å møte Fred Friday

Benjamin Tiedemann liker å måle seg mot de beste spissene i Eliteserien.

Onsdag er det ny hjemmekamp på Haugesund Sparebank Arena - denne gang mot et Strømsgodset som for alvor har fått i gang maskineriet.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter til kampen her.

Oppgjøret kan ikke komme tidsnok for kaptein Benjamin Tiedemann og de øvrige FKH-spillerne etter den skuffende cup-exiten mot Stord for tre dager siden.

- Jeg vil påstå at vi frem til lørdag har hatt en god sesong og nå handler det om å bare kjøre på fremover. Med unntak av Molde som har stukket litt av så er de øvrige plassene i toppen av tabellen "up for grabs". Leverer vi som vi har gjort i starten av sesongen så er det en 3. til 5. plass som ligger og lurer, så vi må bare få renset hodene, og ja - det var noe "skikkelig piss" på lørdag, men vi må rette blikket fremover og får ikke gjort noe med det nå, sier FKH-kapteinen etter tirsdagens treningsøkt på Haugebanen.

Se bilder fra tirsdagens trening.

Vil måle seg mot Friday

Fem seire, en uavgjort og 14-3 i målforskjell taler sitt tydelige språk om et FK Haugesund som har vært bunnsolide på eget gress så langt denne sesongen, og i sist kamp ble den selvutnevnte tittelutfordreren Vålerenga feid av banen etter en kamp Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo oppsummerte som "gutter mot menn". Benjamin Tiedemann retter likevel en advarende pekefinger mot onsdagens motstander fra Drammen.

- Nå møter vi en veldig bra motstander som er i kjempeform og hvis vi ikke er på i morgen kan vi godt få en snyting. Jeg ser frem til å møte et lag med en veldig bra angriper igjen.  Fred Friday er en spiller med masse power som løper veldig mye og det er alltid kjekt å måle seg mot de beste spillerne i Eliteserien slik at man vet hvor man selv står som spiller. 

Vil se en gjentakelse av Vålerenga-kampen

FK Haugesunds danske forsvarskjempe spår et oppgjør med mange tøffe dueller på Haugesund Sparebank Arena onsdag kveld.

- Vi har sluppet inn få mål og Strømsgodset skal få det sinnssykt tøft i morgen. Vi gleder oss helt vilt til å fortsette der vi har ligget de siste hjemmekampene med den samme energi og selvtillit vi har hatt og det blir trolig en kamp med mange dueller og ikke nødvendigvis finspill, med kanskje litt lenger baller i morgen for å spille over deres første pressledd slik at vi kan ta de i omstillingene på samme måte som da vi kjørte over Vålerenga og de øvrige motstanderne på hjemmebane i år, avslutter Benjamin Tiedemann.

Avspark mellom FK Haugesund og Strømsgodset på Haugesund Sparebank Arena er klokken 19.00 onsdag kveld.

Annonse fra Eliteserien: