'Kalle' til Lillestrøm

Torbjørn Kallevåg forlater FK Haugesund.

Sommerens første overgang er et faktum.

Torbjørn Kallevåg forlater nemlig FK Haugesund etter to og et halvt år i hvitt og blått og gjør Obosliga-spiller av seg når han heretter skal ikle seg Lillestrøm-drakten.

26-åringen fra Bremnes på Bømlo skrev torsdag under en permanent avtale med romerikingene etter å spilt tilsammen 58 offisielle kamper fordelt på Eliteserie, cup og Europa League-kvalifisering for FK Haugesund siden overgangen fra Hødd høsten 2017. Bømlingen bokførte seg for tilsammen fem scoringer i løpet av samme periode.

Kalle 2
'Kalle' jubler for scoring - sin første i FKH-drakten - mot Strømsgodset i 2018. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Senket Mjøndalen

Blant de mest minneverdige scoringene står det siste og avgjørende målet mot Mjøndalen i forrige sesongs kvartfinale igjen som det kanskje aller mest spektakulære i FKH-drakten.

Tidligere har Kallevåg også representert SK Vard og moderklubben Bremnes IL. 

- Jeg har hatt en urolig fin tid i FK Haugesund og det er veldig vemodig å forlate klubben, men jeg ser på dette som en veldig fin mulighet til å spille en sentral rolle i et veldig interessant prosjekt man har startet på Åråsen etter nedrykket i fjor, sa Torbjørn Kallevåg da han tok farvel med spillere og støtteapparat på Haugebanen onsdag formiddag.

Lillestrøm rykket ned til nivå to i norsk fotball denne sesongen og ventes å være blant favorittene til opprykk fra Obosligaen i 2020.

 

Annonse fra Eliteserien: