Klar fra 1. januar

Torbjørn Kallevåg returnerer til sildabyen.

Tirsdag denne uken signerte Torbjørn Kallevåg en kontrakt med FK Haugesund som innebærer at 24-åringen blir FKH-spiller fra og med 1. januar 2018. Kontrakten strekker seg ut sesongen 2020.

Tilbake på Haugesund Stadion

Bømlingen returnerer dermed til byen hvor han tidligere har spilt for Sportsklubben Vard - etter å ha tilbragt de tre siste sesongene i Hødd.

- Det er et stort øyeblikk for meg å signere for FK Haugesund. Dette er en klubb jeg har fulgt siden jeg var liten så tanken på å få representere FKH de neste tre sesongene gjør meg både stolt og takknemlig. Samtidig er det deilig å nå et mål jeg satte meg for en god stund siden, sier Torbjørn Kallevåg i anledning signeringen av treårskontrakten.

Den blivende FKH-spilleren benytter også anledningen til å rette en stor takk til sin nåværende klubb.

- Jeg har hatt tre fantastiske år i Hødd og er veldig takknemlig for den utviklingen jeg har hatt i Ulsteinvik. 

Fornøyd Grindhaug

Leder A-lag i FK Haugesund, Jostein Grindhaug, er også tilfreds med å ha sikret seg Torbjørn Kallevågs tjenester de tre neste sesongene.

- Torbjørn er en spiller på vei opp og frem som har tatt store steg under tiden i Hødd og som vi ser frem til å videreutvikle ytterligere her hos oss. Vi er hele tiden på jakt etter lokale spillere som er gode nok til å markere seg i Eliteserien og i Torbjørn får vi en spiller med lokal tilknytning som har vist meget godt igjen denne sesongen og som vi tror kan tilføre oss mye, sier Grindhaug. 

Opprinnelig Bremnes-gutt 

Torbjørn Kallevåg startet karrieren i Bremnes IL hjemme på Bømlo før han gjorde Vard-spiller av seg i 2011. Etter fire sesonger i rødt og blått satte han siden kurs for daværende Obosliga-klubb Hødd IL før 2015-sesongen.

På 85 kamper for klubben fra Ulsteinvik har Kallevåg tegnet seg for 21 mål i cup og serie.

Kallevåg slutter seg til FK Haugesund når sesongoppkjøringen til sesongen 2018 tar til i januar.

Annonse fra Eliteserien: