Kan du designe Eliteseriens kuleste supporterutsyr?

Vi skal kåre Eliteseries kuleste klubbgensere og tilbehør!

Mandag tok FK Haugesund turen innom Anna Nilssens Minne barnehage for å lodde stemningen og få drahjelp til å promotere Eliteseriens nye strikkeprosjekt; Fotballstrikk.

Fotballstrikk: slik deltar du i konkurransen.

Der ble vi tatt imot av de ivrige FK Haugesund-supporterne Jenny, Sondre og Tage - samt pedagogisk leder Tore Risanger, også kjent som mangeårig speaker på Haugesund Stadion og kreativ kraft bak Gagagagaga-genserne som er blitt så populære på Haugalandet.

De fire var ikke sene om å be når de fikk i oppgave å tegne FKH-gensere og med det kickstarte mobiliseringen av strikkeentusiaster fra hele regionen til å bli med i konkurransen om å lage Eliteseriens kuleste strikkeplagg!

Barnehage 2
Tore, Sondre og Tage er klare til å tegne sitt eget FKH-utstyr.

Tegn ditt eget supporterutsyr

I samarbeid med Coop og House of Yarn skal man nemlig kåre den kuleste genser, de kuleste leggvarmerne, votter, luer eller annet som kan varme en engasjert supporter på FKH-kamp og målet er selvsagt at FK Haugesund skal være i toppsjiktet når vinneren skal kåres.

Her kan kreative designere og strikkeglade i alle aldre tegne mønster som er relatert til FK Haugesund og med delta i konkurransen til Norsk Toppfotball.

Hele familien kan delta ved å printe ut mal og fargelegge, lage egen tegning eller ta bilde av eget design. Ekstra stas er det selvsagt om plagget blir ferdig strikket og at det legges ved mønster, men dette er for de mer avanserte.

Det viktigste er at flest mulig deltar og at hjemmestrikkede gensere og supporter-effekter er med på å fargelegge Eliteserien framover.

Risanger Barnehage
Tore Risanger har et og annet å lære bort om egenproduserte gensere.

Kåring av vinnere

Kåring av vinnere gjøres både per klubb og liga. Det kåres vinnere for både genser og tilbehør. Klubbene kårer selv en vinner i hver kategori for sin klubb. Alle vinnere går videre til en finale hvor det gjennomføres en avstemming i regi Norsk Toppfotball for å kåre Eliteserien og OBOS-ligaens kuleste klubbgenser og tilbehør.

Alle som sender inn bidrag er med i trekningen av flotte premier!

Les mer om konkurransen og send inn ditt FKH-bidrag.

Annonse fra Eliteserien: