Kjære sesongkortholder!

Vi overfører sesongkortet ditt til 2021.

Sesongen 2020 blir på ingen måte slik vi så for oss. Konsekvensene av koronaviruset har gitt oss store økonomiske utfordringer og prioritet nummer en dette året er å lose FK Haugesund gjennom særdeles tøff sjø slik at klubben igjen kommer tilbake og holder stø kurs den dagen koronabølgene legger seg og vi returnerer til normalen.

Vi skulle så gjerne ønsket alle supportere velkommen på kamp, men det har det frem til nå dessverre ikke vært mulighet for å gjøre. Parallelt med at Jostein og spillerne hver eneste uke kjemper om poeng jobber vi derfor ufortrødent videre mot en gjenåpning av fotballen for dere supportere slik at hele FKH-familien kan samles på stadion.

Det er dere som er hjertet i FKH. Det er dere som er blodet, nerven og pulsen på kampdag.

Som takk for støtten, lojaliteten og tålmodigheten dere har vist oss gjennom våren og sommeren har vi derfor en gladnyhet til alle sesongkortinnehavere: Alle sesongkort solgt på privatmarkedet flyttes over til 2021-sesongen!

Tre alternativer

Siden det fortsatt ikke er åpnet for mer enn 200 tilskuere pr. kamp i Eliteserien og vi ikke kan tilby kampopplevelsene vi gjerne skulle gitt hver og en av dere, vil dere som har kjøpt sesongkort på privatmarkedet derfor få tre ulike alternativ for årets kjøp:

  1. Overføre sesongkortet til 2021
  2. Overføre sesongkortet til 2021 og bestille ditt eget navn på setet ditt til kr. 1.000,-
  3. Be om refusjon for sesongkort 2020

Ønsker du å overføre sesongkortet til 2021 skal du vite at vi er enormt takknemlige for støtten du med det viser til FK Haugesund.

Du vil med det også være med i trekningen av publikumsbilletter til de resterende hjemmekampene denne sesongen.

Setenavn
Få ditt eget navn på setet ditt.

Slik gjør du

Som sesongkortkjøper på privatmarkedet har du dermed tre alternativ. Slik er fremgangsmåten for hvert av alternativene.

1. Overføre sesongkort: Ønsker du å beholde sesongkortet ditt trenger du ikke foreta deg noe som helst annet enn å gi deg selv et anerkjennende klapp på skulderen. 

2. Overføre sesongkort og bestille navn på setet: Ønsker du å overføre sesongkortet til 2021 og i tillegg bestille ditt eget personlige navn på setet ditt på stadion bestiller du det her. Navnet ditt vil bli stående på setet så lenge du fornyer sesongkortet ditt.

3. Søke om refusjon: Dersom du ikke ønsker å beholde kortet kostnadsfritt for neste sesong sender du en e-post til oss for å få refundert for de kampene du ikke kunne benytte sesongkortet. Du vil da få tilsendt et refusjonsskjema. Frist for å søke refusjon: fredag 9. oktober.

Spørsmål

Har du spørsmål knyttet til sesongkort, refusjon og overføring til neste sesong kontakter du vår privatmarkedsansvarlig Kjell Åge Kallevik.

Sammen er vi FK Haugesund.

John Harald Log, daglig leder - FK Haugesund

Annonse fra Eliteserien: