Kjempet seg tilbake fra 0-2

FK Haugesund og Fyllingsdalen med et poeng hver på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse:

FK Haugesund føyk ut av startblokkene i lørdagens kamp mot Fyllingsdalen og leverte tett på årsbeste de første 25 minuttene. Det gode spillet til tross, målene uteble - og da går det som det ofte gjør i kamper hvor spilllet stort sett skjer inne på motstandernes banehalvdel - man får en scoring i mot.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Så også i dag da de lilla gjestene fra Fyllingsdalen tok ledelsen på sitt første skikkelige angrep i kampen - like før pause.

Utligning på overtid

Andre omgang var dessuten bare noen få minutter gammel da Fyllingsdalen gikk opp til 2-0 og de fleste begynte å belage seg på at bortelaget skulle stikke avgårde med alle poengene. Heldigvis kom det en rask redusering fra Sandra Østenstad og på overtid skulle en corner ende på hodet til en Fyllingenspiller som ekspederte ballen videre inn i eget mål.

FK Haugesund hadde dermed kjempet seg tilbake i en kamp de både kunne og burde ha vunnet, men som de den sene utligningen tatt i betraktning må si seg fornøyde med å ha tatt poeng i.

Brann på onsdag

Onsdag spilles 2. runde i cupen mot Brann på Haugesund Sparebank Arena. Det blir en enorm test for trener Thomas Dahle oog spillerne. Neste søndag venter siden bortekamp i Bærum mot Øvrevoll/Hosle for et FK Haugesund som med dagens poeng klatret opp og forbi Tromsø 2020 på tabelle, dog med en kamp mer spilt enn tromsøværingene.