Midtbanespiller signerte

Vi ønsker Niklas Sandberg velkommen til FK Haugesund.

FK Haugesund og IK Start har kommet til enighet om en overgang for Niklas Sandberg. 23-åringen fra Lura utenfor Sandnes har signert en fireårig avtale med FK Haugesund og returnerer dermed til hjemfylket.

Sandberg startet fotballkarrieren i Lura, før han tilbragte ni sesonger i Sandnes Ulf. For de hvite og lyseblå fra Sørfylket fikk han også sin Eliteserie-debut i 2014. I 2017 signerte midtbanespilleren for Ullensaker/Kisa og leverte en meget sterk sesong i Obos-ligaen.

Tidenes raskeste hat-trick

Med 11 scoringer og ti assists var han blant de nominerte i kategorien 'Årets spiller' i Obosligaen i 2017 og han tegnet seg også for det raskeste hat-tricket i norsk toppfotballs historie da han i oppgjøret mot Jerv tegnet seg for tre scoringer i løpet av fire minutter. 

På overgangsvinduets siste dag i 2018 signerte Sandberg siden for IK Start og spilte totalt 15 Eliteserie-kamper for sørlendingene forrige sesong. 

Vært ønsket lenge

Trener Jostein Grindhaug legger ikke skjul på at det er en spiller FK Haugesund har jaktet i lengre tid som nå kommer til klubben.

- Vi har hatt Niklas i kikkerten lenge og er veldig fornøyd med å få han hit. Han er en spiller med fine offensive kvaliteter, blikk for spillet og tilfører oss både fart og et veldig bra venstrebein. Niklas er dessuten i en veldig fin alder med tanke på videre utvikling, sier FK Haugesund nye hovedtrener.

Niklas Sandberg trener med sine nye lagkamerater for første gang mandag formiddag i Storhall Karmøy.

Annonse fra Eliteserien: