Klar for nok en sesong som FKH-partner

FKH-spillere bak rattet i Toyota også fremover.

Neste gang du ser en Toyota i Haugesunds gater bør du kikke ekstra godt etter hvem som befinner seg bak rattet. Ihvertfall hvis den kommer med FK Haugesund-dekor. Da er det med stor sikkerhet en FKH-spiller eller -trener som er ute og ruller på Haugalandet.

Toyota Haugesund: Kvalitet hele veien

FK Haugesund har nemlig en avtale med Toyota Haugesund om leie av bil til sine ansatte - noe mange av har valgt å benytte seg av. Inkludert flere av spillerne.

Avtale for 1 + 1 år

Slik blir det også i fortsettelsen etter at direktør Roy Kaldheim nylig undertegnet en samarbeidsavtale som innebærer at Toyota Haugesund forblir FKH-partner også i 2021 - med opsjon for ytterligere et år.

- Vi synes FKH og den jobben som blir gjort der er viktig for hele regionen vår og vi er utrolig stolte av at såpass mange av FKH-spillerne har valgt å kjøre Toyota, sier Kaldheim i anledning den nye avtalen.

Som Sølvmåke også i 2021 har Toyota Haugesund sikret seg en pakke med sesongkort, kampbilletter, LED-reklame og reklame på Info-skjermene på Stadion det kommende året. 

- Vi gleder oss veldig til sesongen. Vi var på en del av kampene også i 2020, og det var overraskende gøy til tross for at det manglet endel tilskuere på tribunene. Nå krysser vi fingrene for at FKH igjen overpresterer og kjemper om medalje i serie og/eller cupfinale.

Toyota Raw
RAV4 Plug-in Hybrid er bare en av modellene du finner hos Toyota Haugesund.

Partner til 'Kvite & Blå'

Toyota Haugesund er også inne som samarbeidspartner i FK Haugesunds egen serie ‘Kvite & Blå’ som følger det indre liv i FK Haugesund og som vil gå gjennom hele 2021. 

- Det er en morsom og underholdende serie som vi er veldig glade for at vi får være delaktige i. Fin profilering for oss, oppsummerer Kaldheim etter å ha sett de tre første episodene. 

Toyota Haugesund (tidligere Aase Auto) ble etablert på 60-tallet og var en av 11 bilforhandlere som startet opp med Toyota i 1964. 

Komplett bilforhandler

I dag er Roy Kaldheim & Co. eneste komplette bilforhandler på Haugalandet og tilbyr både mekanisk verksted, dekkhotell, karosseriverksted, lakkeringsverksted og klargjøringsverksted for nye og brukte biler. Samt mulighet for en god FKH-drøs til de av kundene som ønsker det. Fotballinteressen er nemlig stor hos bilforhandleren i Salhusvegen som gjennom mange år har vært en del av partnerfamilien til de hvite og blå.

Les mer om Sølvmåke-partner Toyota Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: