Returnerer til Vard

Dennis Horneland returnerer til moderklubben.

Han kom fra Sportsklubben Vard og returnerer til Sportsklubben Vard. Dennis Horneland ble nylig enig med moderklubben om en retur fra FK Haugesund og blir dermed å finne i rødt og blått kommende sesong.

Dennis Horneland kom til FK Haugesund som akademispiller før sesongen 2017 og skrev siden proffkontrakt i januar 2019. Debuten som a-lagsspiller fikk Dennis Horneland derimot allerede som 16-åring i 1. cuprunde mot Skjold i 2018.

Dennis H.
Dennis Horneland har signert kontrakt ut 2021 med SK Vard.

Grunnet en korsbåndsskade mistet 19-åringen siden hele sesongen 2019 og tilbragte forrige sesong på lån til Sportsklubben Vard.

- Dennis har vært veldig uheldig med skader de to siste sesongene og står pr. dags dato et stykke bak i køen med tanke på spilletid hos oss. Han trenger å spille kamper på høyest mulig nivå og det å ta et steg tilbake til Vard og Postnord-ligaen er derfor den beste løsningen for Dennis som helt sikkert kommer tilbake som spiller på høyt nivå, sier sportslig leder Eirik Opedal.

I tillegg til Dennis Horneland har også forrige sesongs rekruttspiller Jacob Kvarven gått til SK Vard i en permanent overgang. Også Kvarven tilbragte siste halvår i 2020 på utlån til bykollegaen.

Annonse fra Eliteserien: