Klare for Molde

Revansjens time.

Molde. Smak på navnet. La det rulle i munnen som rødvin og kjenn på ettersmaken. En umiskjennelig eim av penger. Spyttet inn av Moldes rikeste bysbarn med tanke på å gjøre klubben til en maktfaktor i norsk fotball.

Alle millionene til tross. I møte med FK Haugesund får romsdalingene bank. Igjen og igjen. Så også på Haugesund Stadion førstkommende mandag.

Fotball er best på stadion: Billetter til FKH - Molde kjøper du her.

Da kompletterer nemlig oppgjøret FK Haugesund - Molde den 5. serierunden i Eliteserien i det som ventelig blir nok et spektakulært oppgjør, slik kampene mot Molde ofte blir. Hvem glemmer vel utligningen til Alexander Stølås i 2014? Eller den dramatiske opphentingen fra 0-3 til 3-3 i løpet av kampens 13 siste minutter i fjor? 

Nummer to mot nummer sju

Før oppgjøret har Molde lagt seg til rette på andreplass på Eliteserie-tabellen med ni poeng, mens FK Haugesund ligger som nummer sju med poengene man har kapret etter seirene mot Vålerenga og Lillestrøm.


Gjenopplev 3-3-kampen i 2016 i vinduet over. Det blir ventelig akkurat like dramatisk mandag ettermiddag.

Intern statistikk

1-1, 1-1, 0-0 og 3-3. Det er rekken av resultater de siste fire årene når Molde har stått på motsatt side på Haugesund Stadion, og foruten de fire uavgjorte oppgjørene står vi med to seire og et tap på hjemmebane siden opprykket i 2009.

I 2011 sørget mål fra Alexander Søderlund, Nikola Đurđić og to nettkjenninger av Thomas Sørum og et selvmål av Pape Pate Diouf for at FK Haugesund sendte Ole Gunnar Solskjærs mannskap hjem til Romsdalen med hele 0-5 i bagasjen. En klassiker.

Skader og suspensjoner

Haris Hajradinović sto over oppgjøret mot Brann i Bergen med en kneskade, men er friskmeldt til mandagens kamp. Bruno Soares fikk fredag formiddag endelig innvilget arbeidstillatelsen og den 28 år gamle midtstopperen fra Brasil er dermed disponibel for Eirik Horneland til denne kampen. Langtidsskadde Anthony Izuchukwu er dermed den eneste FKH-spilleren som ikke er tilgjengelig til hjemmekampen.

Hos gjestene er Sonni Nattestad, Martin Roseth, Amidou Diop og Matthias Mostrøm alle tvilsomme.

Billetter 

Billetter til mandagens kamp mot Molde kjøper du på nett, eller hos Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus og Macron Store i Haugesund.

Du kan også kjøpe billett på stadion på kampdag. Billettluka åpner tre timer før avspark.

Avspark 19.00. 

Annonse fra Eliteserien: