Klare for ny sesong

Spillerne tilbake på Stadion.

Gjensynsgleden blant spillerne var stor da troppene igjen ble samlet på Haugesund Stadion mandag formiddag. Etter en månedslang ferie ventet en myk åpning på sesongforberedelsene for FKH-spillerne, med prøving av treningstøy og en lett fysisk økt på Trimeriet som hovedingrediensene på dag én.

For nysignerte Egil Selvik ble mandagen også første anledning til å hilse på sine nye lagkamerater.

Tirsdag starter dog alvoret for fullt med Yo-Yo test i Storhallen på Vea, før man starter med fotballøkter fra og med onsdag. Siden venter totalt ni tettpakkede uker med fotballøkter, treningskamper, tester, restitusjon og ettermiddager i treningsstudio for spillerne før alvoret starter når Tromsø kommer til Haugesund for serieåpning 5. april.

 

Fortsatt stengte treninger

Som gjennom høsten forrige sesong kommer spillere og støtteapparat også nå til å leve adskilt fra de øvrige ansatte på Haugesund Stadion og treningsøktene i starten av sesongen kommer fortsatt til å være stengt for publikum.

- Situasjonen er ganske uforandret fra i fjor høst og vi viderefører derfor en egen kohort for spillere og støtteapparat som lever adskilt fra de øvrige ansatte. Alle som inngår i kohorten har testet negativt før sesongoppkjøringen starter i dag og vi kommer også til å være underlagt fritidskarantene - i første omgang frem til 1. februar. Straks anbefalingene fra Norges Fotballforbund tilsier det kommer vi til å åpne treningene for publikum igjen, men inntil videre må vi av smittevernshensyn dessverre lukke disse, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Presse vil få adgang til treningsøktene i Storhall Karmøy, men er underlagt et strengt smittevernsregime.

Annonse fra Eliteserien: