Klart for 2. runde i cupen

FK Haugesund møter Fana på bortebane onsdag kveld.

Tidlig onsdag morgen satte FK Haugesund seg på bussen med kurs for Bergen og oppgjøret mot Fana i andre runde av Norgesmesterskapet.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter tl lørdagens Rogalandsderby

Vel fremme på spillerhottelet venter siden innkvartering og forberedelser frem til videre avreise i ettermiddag til kamparenaen på Nesttun i utkanten av Bergen. Fana har til daglig tilhold på nivå fire i det norske divisjonssystemet, nærmere bestemt samme avdeling som FK Haugesund 2 i Norsk Tipping-ligaens avdeling 4, og tidligere denne måneden møttes lagene i et oppgjør som til slutt endte 3-3 på Frakkagjerd.

Videre på straffespark

I første runde av Norgesmesterskapet beseiret Fana Trøndelags-klubben Frøya med 7-5 etter straffesparkkonkurranse. Ved ordinær tid sto det 2-2 etter at Fana hadde kommet tilbake og utlignet på overtid.

FK Haugesund slo på sin side ut Djerv 1919 (3-1) i cupens første runde.

Hjemmelagets mest profilerte spiller er trolig Tim Nilsen som kan se tilbake på spill for flere klubber på øverste nivå i norsk fotball, men også Petter Martinsen og Simen Brekkhus kan vise til spille på høyere nivå i norsk fotball tidligere. Flere av klubbens spillere har også gått gradene i Brann-systemet tidligere.

Hos FK Haugesund har både Sondre Liseth og Mads Sande spilt for Fana tidligere og kommer således hjem til kjente trakter.

Avspark klokken 18.00 på Nesttun Kunstgress.

Annonse fra Eliteserien: