Kom deg på kamp, sjekk inn og vinn flotte premier

FK Haugesund inngår samarbeid med appen Futbology.

En ny sesong er i gang, og for å vise vår takknemlighet overfor alle dere som støtter laget gjennom tykt og tynt, lanserer vi nå en konkurranse der du kan vinne eksklusive FKH-premier ved sesongslutt. For å delta, trenger du bare å laste ned appen Futbology (den er gratis), og sjekke inn i denne hver gang du er på kamp. Hjemme eller borte. Jo flere kamper du ser, jo større vinnersjanser har du!

Futbology er appen for alle som er glad i å se fotball. Den viser deg hvilke kamper som går i nærheten (den dekker mer enn 1100 ligaer over hele kloden) og viser veien til mer enn 70 000 arenaer! Du kan registrere hvilke kamper du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle badger for spesielle kamper og milepæler. 

Egen FKH-badge

Og nå har vi fått vår helt egen FKH-badge for ‘22-sesongen! 9 kamper gir bronse, og er første lodd i konkurransen. 18 gir sølv, 27 gir gull og samtlige kamper gir platinum. Hver nye badge er et nytt lodd i konkurransen, som avsluttes ved sesongslutt.

Hovedpremien, to billetter til valgfri VIP-kamp i 2023, en offisiell, går til den som har flest innsjekkinger i løpet av sesongen. Av alle med minst gull-badge trekker vi en vinner av en signert matchball. Av de med minst sølv-badge trekker vi en vinner som får en signert drakt og av samtlige med badge trekker vi ti vinnere som får hvert sitt gavekort i nettbutikken pålydende 500 kroner. Så her er det bare å komme seg på kamp!

Slik deltar du

Last ned Futbology og sjekk inn når du er på kamp. Enkelt og greit. Det holder ikke å legge til kampen i ettertid, du må være der når det skjer! Har du Futbology-appen fra før, vil også tidligere innsjekkinger denne sesongen telle i sammendraget. Det ligger egen liste i appen hvor du kan følge rankingen til enhver tid. Vinnerne vil trekkes etter sesongens siste kamp, og vil få direkte beskjed.

Last ned appen her:

Apple App Store

https://apps.apple.com/no/app/futbology/id489247406

Google Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kepermat.groundhopper&hl=no

For å bli bedre kjent med alle mulighetene som ligger i appen, ta en titt på denne videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=NYqcPNWF9Mg&t=14s

Annonse fra Eliteserien: