8e9c674a-64d4-4102-ad20-e8ec14bad0a8

Kontrakt ut 2028 for Traoré

Amidou Traoré forlenger med FK Haugesund.

Annonse:

Lørdag ettermiddag benyttet Amidou Traoré fridagen til å signere ny kontrakt med FK Haugesund. Ivorianerens opprinnelig kontrakt strakk seg frem til sommeren, men nå er det klart at 19-åringen er kontraktsfestet helt frem til utgangen av 2028.

Midtbanespilleren som er kjent for sin fysiske spillestil og gode nærteknikk var i sedvanlig godt humør etter kontraktsforlengelsen.

- Jeg er naturligvis veldig fornøyd med å forlenge kontrakten. Det har vært målet mitt siden jeg kom til Haugesund i fjor sommer og at klubben gir meg en kontrakt på fem år ser jeg på som en stor tillitserklæring. Nå skal jeg bare fortsette å jobbe hardt fremover og hjelpe laget til en god sesong, sier Traoré.

0bb6d375-d36d-49bb-a7a3-e28f35b56c55.jpg
Amidou Traore er klar for FK Haugesund de neste fem sesongene.

Hentet opp i a-stallen i vinter

Traore kom til FK Haugesund fra Leader Sporting Club D'Agboville i Elfenbenskysten sist sommer og tilbragte resten av sesongen 2023 på rekruttlaget. Til denne sesongen ble han siden hentet opp i a-stallen og midtbanespilleren har fått mye spilletid i løpet av sesongoppkjøringen. 

Sportslig leder Eirik Opedal legger ikke skjul på at han har stor tro på den unge midtbanespilleren.

- Amidou har vist veldig godt igjen i løpet av tiden han har vært her og stått frem som en spillertype man gjerne vil ha i spillerstallen. Han har fortsatt mye å utvikle, men han har et veldig stort potensial som vi ser frem til å jobbe for å få ut, sier Opedal i anledning signeringen. 

Amidou Traorés nye kontrakt strekker seg ut sesongen 2028.

Annonse fra Eliteserien: