Kraftpatruljen på besøk

Fredag dro 'Kraftpatruljen' på besøk til skoler og idrettslag på Haugalandet.

Det ble en hektisk fredag for både Maakeungen og flere av FKH-spillerne som i egenskap av å utgjøre 'Kraftpatruljen' besøkte Lillesund skole, Rush Trampolinepark, SK Nord og Torvastad IL denne fredagen.

FK Haugesund - Bodø/Glimt: kjøp billetter her

Formålet var enkelt. Nemlig å få barn og unge til å komme på FK Haugesunds kamper, hvorav søndagens storkamp mot Bodø/Glimt er den aller første i rekken.

Maakeungen stjal som vanlig showet da patruljen først ankom Lillesund Skole og siden Rush Trampolinepark i formiddagstimene og senere på dagen var det Sondre Liseth og Thore Pedersens tur til å avlegge både Sportsklubben Nord og Torvastad Idrettslag et besøk i forbindelse med ettermiddagsaktivtetene som fant sted på de to klubbens treningsanlegg.

Rush.jpg
Maakeungen dukket opp på Rush Trampolinepark denne fredagen.

Initiativ fra Haugaland Kraft

Med seg hadde maskotter og spillere invitasjoner til søndagens kamp mot Bodø/Glimt - et tilbud som Haugaland Kraft både har tatt initiativ til og muliggjort - nettopp med tanke på å lokke også den kommende generasjonen FKH-supportere på kamp.

- Idéen kommer fra vår gode samarbeidspartner Haugaland Kraft og nå sender vi våre største profiler på besøk til skoler og idrettslag i regionen. Tanken er å fylle DeepOcean-tribunen med unge supportere på søndag og vi er veldig takknemlige for at Haugaland Kraft har gjort det mulig for oss å kunne invitere nesten 1000 små og store supportere på denne måten, sier markedssjef Martin Fauskanger.

Og Haugesund Sparebank Arena kommer til å være klar til å ta i mot de unge tilskuerne.

- Rush Trampolinepark kommer til å ha flere aktiviteter bak DeepOcean-tribunen på søndag og værmeldingen gjør sitt til at alt ligger til rette for en praktfull kampdag for barn og unge, sier Fauskanger.

Norheim.jpg
Thore og Sondre stakk innom treningsfeltet til Sportsklubben Nord.

Er Jos også Maakeungen?

På Lillesund gikk diskusjonene høyt om hvem som befant seg inne i Maakeungen-kostymet og flere mente å dra kjensel på både Jostein Grindhaug, skolens egen rektor og FK Haugesunds daglige leder John Harald Log.

- Jeg er rimelig sikker på at det er Jostein Grindhaug som er Maakeungen. Jeg har i hvert fall aldri sett de sammen, samme sted, samtidig, noen gang, sier FK Haugesunds markedssjef.

På treningsfeltene til Sportsklubben Nord og Torvastad IL var de unge fotballspillerne mest opptatt av hva som måtte til for å bli gode fotballspillere da Thore Pedersen og Sondre Liseth kom på besøk i ettermiddagstimene. Og FKH-duoen fortalte villig vekk om alt som er verdt å vite om man en dag ønsker å bli fotballspiller på heltid og om hvor mye de gleder seg til å ønske velkommen til kamp på søndag.

Da blir det garantert liv på DeepOcean-tribunen!

Annonse fra Eliteserien: