Lærerik turneringshelg

G13 kom hjem fra helgeturnering på Lillestrøm med gode referanser for videre utvikling.

LSK-hallen på Lillestrøm var full av talentfulle fotballspillere denne helgen da det ble arrangert nasjonalt elitetiltak for landets beste fotballklubber. For FK Haugesund ble turneringen en svært lærerik erfaring - ikke minst med tanke på nivået som de aller beste lagene holder.

Lørdag møtte FK Haugesunds G13-gutter først Fredrikstad - et oppgjør de hvite og røde fra Plankebyen vant 2-0. Senere samme dag sto vertsklubben Lillestrøm for tur i en fartsfylt affære som endte med 4-3 seier til "kanarifuglene". Målscorere for FK Haugesund var henholdsvis Gustav Olsen, Oliver Dragøy og William Valenza.

Jevnspilte kamper

Søndag ventet plasseringsspill og FK Haugesund åpnet med 4-3 seier mot Aalesunds FK. Gustav Olsen og Oliver Dragøy tegnet seg på ny for hvert sitt mål mens Harald Martin Kildal var frempå med to nettkjenninger.

Turneringsspillet ble avsluttet med et oppgjør mot Vålerenga søndag formiddag. Det vant Oslo-laget 2-1 etter en kamp hvor Rani Isam tegnet seg for FK Haugesunds mål.

G13 2.png
Kampforberedelser lørdag.

Trenerens kommentar

Trener Espen Elvemo kunne se tilbake på en lære- og utbytterik helg på Østlandet.

- Vi hadde en fin helg hvor vi spiller masse jevne kamper mot aldersjevnbyrdige lag. Tidvis fint spill offensivt og vi forsøker å spille med ballen i laget samtidig som vi presser motstander høyt i alle kampene. Flott opplegg av LSK med speaker og fin ramme rundt kampene. På kvelden lørdag hadde vi analyse hvor spillerne så gjennom dagens kamper og ga innspill på egne involveringer. Vi ser hvor lista ligger og har mye å jobbe med i årene som kommer for å ta igjen de beste.

Fem spillere utmerket seg særlig denne helgen.

- Jeg vil trekke frem Einar Fauskanger, Oscar Ingebrigtsen, Gustav Olsen, 2009-årgangen Oliver Dragøy og Oskar Morisbak med flotte prestasjoner, avslutter Elvemo. 

Annonse fra Eliteserien: