Lånes ut til Grorud

Torje Naustdal skal hjelpe Oslo-klubb med å beholde plassen i OBOS-ligaen.

Grorud IL ligger for øyeblikket helt sist i OBOS-ligaen med sine seks poeng, men med kun fem poeng opp til play off-plassen som kan gi fornyet liv i norsk fotballs nest øverste divisjon ved sesongslutt. Hovedstadsklubben går dessuten høstsesongen i møte med FK Haugesunds Torje Naustdal innlånt for resten av sesongen.

Ni opptredener i 2022

Torsdag ettermiddag signerte 22-åringen på papirene som gjør at midtbanespilleren med fortid i Florø og Strømmen spiller sesongen ut for Grorud IL.

- Torje er mest aktuell for spilletid hos oss i en posisjon hvor vi har veldig god dekning. På dette stadiet av karrieren er det helt avgjørende at han får regelmessig spilletid - også fra start i kamper - og det å fullføre sesongen i Grorud er en fin mulighet for Torje til å få en sentral rolle i forbindelse med kamp, sier Eirik Opedal - sportslig leder i FK Haugesund.

Torje Naustdal kom til FK Haugesund fra Strømmen IL sist sommer og står med totalt 24 offisielle kamper for FK Haugesund - hvorav ni i serie og cup denne sesongen.

Annonse fra Eliteserien: