Lanserer regnbuedrakten

Fargerikt fellesskap i FK Haugesund i 2022.

Annonse:

Kommende sesong blir det oransje drakter i FK Haugesund. Og gult. Og grønt. Og lilla. Ja, Ulrik Fredriksen og lagkameratene kommer til å spille med hele regnbuen på kommende sesongs tredjedrakt.

Umbro: her kjøper du den nye regnbuedrakten

Regnbuedrakten kommer med flere detaljer, deriblant klubblogoen trykket inn i mønsteret, stiftelsesåret 1993 trykket på kragen og mottoet "Love Wins" på fronten av drakten. Budskapet er ikke til å ta feil av. Fotball er for alle og ingen skal behøve å føle på utenforskap i møte med FK Haugesund.

Skulle benyttes i Pride-paraden

Markedssjef Martin Fauskanger forklarer at drakten egentlig skulle offentliggjøres tilbake i september.

- Tanken var opprinnelig å lansere regnbuedrakten i forbindelse med Haugaland Pride hvor vi skulle stille i paraden tidligere i høst, men siden den ble innstilt utsatte vi det til lanseringen av de øvrige draktene nå i desember, sier Fauskanger.

Fauskanger er klar på at man ønsket å bruke muligheten og kraften som ligger i en draktlansering til å markere et viktig budskap.

- For oss er det viktig at fotball er for alle. I FK Haugesund skal alle føle seg velkomne 365 dager i året og det å spille i regnbuedrakt kommende sesong er vår måte å synliggjøre det på. Vi er stolte over å fronte budskapet "Love Wins" avslutter kjærlighetsapostelen Fauskanger.

Her kjøper du drakten

Regnbuedrakten kan kjøpes for 699,- via Umbros nettbutikk og i FKH-butikken på Haugesund Sparebank Arena fra uke 51. 

Annonse fra Eliteserien: