Lokal gutt klar for FKH

Thore Pedersen tar turen fra SK Vard til FK Haugesund.

Annonse:

Årets andre nysignering er et faktum. Onsdag skrev nemlig Thore Baardsen Pedersen under papirene som gjør han til FK Haugesund-spiller de neste tre sesongene.

22-åringen er Vard-gutt og står sin unge alder til tross med hele 133 a-lagskamper for Haugesunds røde og blå. Den allsidige spilleren kan bekle flere posisjoner i både midtbane- og forsvarsleddet og har i løpet av sine seks sesonger som a-lagsspiller scoret ti mål for Sportsklubben Vard.

Han står også med to landskamper for det norske G18-landslaget tilbake i 2014.

Sesongkort 2

En spiller man har fulgt lenge

Vard-spilleren har ved flere anledninger de siste årene trent med FK Haugesund - så også i høst - og nå resulterte det endelig i kontrakt. FKH-trener Eirik Horneland forklarer hvorfor.

- I Thore Pedersen får vi en lokal spiller med sult, tilstedeværelse og ambisjoner. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Thore for å utvikle han videre hos oss. Dette er også ledd i en klar strategi der vi ønsker en sterk lokal forankring, sier Horneland.

Thore Pedersen er mer enn klar for endelig å prøve seg i Eliteserien.

- For enhver spiller er det et mål å få spille på høyeste nivå og jeg føler meg klar for å ta steget opp til Eliteserien. Jeg har gått en veldig god skole i Vard og nå skal det bli deilig å få testet seg mot de aller beste, sier 22-åringen.

Sesongkort

Thore Pedersen er klar til sesongoppkjøringen starter mandag 7. januar og det som blir en sesong hvor FK Haugesund tar sikte på å ta nye steg både hjemme og ute i Europa. Sesongkort som sikrer ditt eget faste sete til samtlige seriekamper i 2019 kjøper du her:

Annonse fra Eliteserien: