Lørdag støtter vi Fellesverket

Lørdag kan du være med og støtte Røde Kors' arbeid for ungdom i Haugesund.

Annonse:

Lørdag er Haugesund Sparebank kamppartner når FK Haugesund møter Brann på Haugesund Sparebank Arena. Til kampen ønsker Haugesund Sparebank å benytte anledningen til å støtte Fellesverket og det arbeidet Røde Kors gjør overfor ungdom i Haugesund.

FK Haugesund - Brann: kjøp billetter her

Fellesverket har tilhold i Haraldsgata og er et ungdomshus og en møteplass for alle mellom 13 og 25 år. Her har ungdom et gratis aktivitetstilbud, en plass hvor de kan slappe av, få hjelp til lekser, møte trygge voksne og få gratis måltider. Det gis ut både frokost, nistepakker og middag flere ganger i uken. 

Åpen møteplass

Ungdommene som besøker Fellesverket skal oppleve et fellesskap der de føler seg hjemme, møtes og henger, lærer og mestrer.


Dette er Fellesverket.

I forbindelse med lørdagens kamp mot Brann kommer det til å være en innsamlingsaksjon til inntekt for Haugesund Røde Kors - øremerket driften av Fellesverket.

Innsamling i VIPPS

Innsamlingsaksjonen støtter du gjennom VIPPS på:

90521

 

Lørdag kommer innsamlingsaksjonen til å være gjennomgangstema på kampdag og både ansatte og frivillige i Røde Kors kommer til å være lett synlige i forbindelse med innsamlingen.

FK Haugesund - SK Brann har avspark klokken 18.00.

Annonse fra Eliteserien: