Vic ØH

Lørdagskamp i 1. divisjon

Møter Fyllingsdalen hjemme på Haugesund Sparebank Arena. Foto: Sportskollektivet.

Annonse:

Grunnspillet i 1. divisjon for damer er halvveis når FK Haugesund og Fyllingsdalen har gjort opp om poengene på Haugesund Sparebank Arena lørdag ettermiddag.

FK Haugesund - Fyllingsdalen: kjøp billetter her

De lilla fra Bergen er blant lagene som FK Haugesund må sikte seg inn på å legge bak seg på tabellen når status gjøres opp ved sesongslutt og før den niende serierunden er både Fyllingsdalen og FK Haugesund blant lagene som står med sju poeng på sesongens åtte første kamper.

Lagene har møttes en gang tidligere i år - i treningskamp i vinter - og et oppgjør som gjestene fra Bergen den gang gikk seirende ut av (4-2) i Storhall Karmøy. Oppgjøret mot Fyllingsdalen innebærer også et gjensyn med to lokale spillere i den lilla drakten; henholdsvis Malin Røyset Johannesen og Marion Mannes Haugland som begge har hatt sin fotballoppdragelse på Haugalandet.

DSCN3542.jpg
Kaja Olsen ventes tilbake i andre halvdel av sesongen.

Skader og suspensjoner

Kaja Olsen, Selma Nesheim og Victoria Sørensen er alle skadet og uaktuelle for spill, men ellers er de øvrige spillerne tilgjengelig for lørdagens kamptropp.

Lørdagens kamp er den første av tre de neste åtte dagene ettersom oppgjøret etterfølges av cupkamp mot selveste Brann hjemme på Haugesund Sparebank Arena onsdag 12. juni og siden bortekamp mot Øvrevoll/Hosle søndag 16. juni.

Oppgjøret mellom FK Haugesund og Fyllingsdalen har avspark klokken 14.00 lørdag ettermiddag og du kan også se oppgjøret på TV2 Play.

Annonse fra Eliteserien: