San

Manoharan overtar som midlertidig hovedtrener

FK Haugesund gjør endringer i støtteapparatet.

Annonse:

Søndag ettermiddag starter FK Haugesund opp igjen treningene etter landslagspausen. Det blir med ny hovedtrener ved roret.

37 år gamle Sancheev Manoharan er ny midlertidig hovedtrener i FK Haugesund. 

- For oss har det vært helt avgjørende å få nye stemmer inn mot spillergruppa. Sancheev er en faglig sterk og tydelig leder som vi tror er den best egnede til å overta hovedtreneransvaret på kort sikt. Han kjenner klubben, har et stort eierskap til både den og oppgavene som venter og vil revitalisere spillergruppa før høsten som ligger foran oss, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Manoharan kommer fra stillingen som utviklingssjef i Kraftakademiet og har tidligere jobbet i danske AGF Aarhus.

Øvrige endringer

FK Haugesund foretar også andre endringer i støtteapparatet.

Assistenttrenerne Espen Bull-Tornøe og Even Sel vil få tildelt andre oppgaver enn det de har hatt rundt a-laget frem til nå. Jostein Grindhaug vil være tilgjengelig som rådgiver til Manoharan frem til ny fast hovedtrener er på plass.

Det øvrige støtteapparatet fortsetter i sine nåværende funksjoner.

- Dette er selvfølgelig ingen enkel beslutning å ta, men gitt situasjonen vi er i og behovet for å gjøre endringer er vi trygge på at dette er den beste løsningen for FK Haugesund på kort sikt. Sancheev er veldig motivert for oppgaven, har en enorm arbeidskapasitet og vil gi a-laget nye impulser som vi er i behov av for å kunne sikre plassen i Eliteserien. Han har hele klubben i ryggen, sier Opedal.

Ledelsen av Kraftakademiet vil bli ivaretatt av en fungerende erstatter. 

Annonse fra Eliteserien: