Martin med proffkontrakt

Martin Alvsaker passerte milepæl.

I pausen på torsdagens kamp mot Brann på Haugesund Sparebank Arena videreførte FK Haugesund noe som har utviklet seg til å bli en fin tradisjon de siste årene. Nemlig å annonsere at en ny unggutt i egne rekker har signért proffkontrakt. En milepæl for enhver ung og målrettet spiller med ambisjoner.

Denne gang var turen kommet til Martin Alvsaker fra Stord.16-åringen er en del av FKH-akademiets rekruttlag (FK Haugesund 2) og signerte tidligere i vår proffkontrakt med FK Haugesund kort tid etter at han fylte 16 år.

Ventet på anledningen

Torsdag var anledningen kommet for å presentere nyheten foran 2000 fremmøtte tilskuere.

- Martin er en spiller vi har stor tro på for fremtiden. Han har gått en veldig god skole hjemme på Stord før han sluttet seg til akademiet vårt og ble nylig belønnet med uttak til det norske G16-landslaget. Som spiller er han driblesterk, hurtig, god en mot en og aldri redd for å utfordre. I tillegg er han et treningstalent med et sterkt ønske om hele tiden å bli bedre, sier FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal.

Martin Alvsaker startet karrieren hjemme på Stord i Trott og har også spilt mange sesonger for Stord Fotball. Tidligere denne måneden ble han tatt ut til det norske G16-landslagets samling fra 18. til 22. juni. 

Annonse fra Eliteserien: