Martine klar for FK Haugesund

FK Haugesund har gjort klart med nytt angrepsvåpen.

To dager før Rogalandsderbyet mot Viking har FK Haugesund gjort klart med en ny angrepsspiller. Martine Aksethø Røkke signerte torsdag morgen kontrakten som gjør henne til FK Haugesund-spiller og supplerer med det angrepsalternativene som Thomas Dahle disponerer i sin 1. divisjonstropp.

1. divisjon: kjøp billetter til lørdagens Rogalandsderby

- Det blir veldig gøy å spille for FK Haugesund. Jeg har kjempestor tro på den jobben man har påbegynt her og det virker som et kult prosjekt å være med på. Jeg kjenner godt til både klubben og spillerne ettersom jeg har trent med laget i lengre tid mens jeg har hatt praksis i Sveio. 

- Krigermentalitet

Akesthø Røkke kommer opprinnelig fra Skatval i Trøndelag og startet karrieren i Fram Skatval før opphold i både Ranheim og Byåsen. Studier førte henne siden til Bergen og spill i Loddefjord før hun nå skal iføre seg FK Haugesund-drakten.

IMG_9074.jpg
Martine Aksethø Røkke er ny FK Haugesund-spiller.

Det er en angrepsspiller som vet hvor målet står som nå har satt navnetrekket sitt på en kontrakt med FK Haugesund. I løpet av 94 kamper på seniornivå har trønderen tegnet seg for 62 mål fordelt på sine tidligere klubber.

- De største forcene mine på banen er nok at jeg er en sterk spiller og har en god fotballforståelse. Jeg har også en krigermentalitet som jeg håper å ta med meg inn i spillergruppa.

Offensivt våpen

Trener Thomas Dale ser frem til å gå sesongen 2024 i møte med et nytt angrepsvåpen i ermet.

- Martine er en offensiv spiller med fin fysikk, råskap og gode basisferdigheter som vil tilføre oss en ekstra dimensjon i vårt offensive spill, sier Dahle om FK Haugesunds nye angrepsspiller.

Lørdag møtes FK Haugesund og Viking klokken 15.00 på Haugesund Sparebank Arena.

Annonse fra Eliteserien: