Med Stillasgruppen på skuldrene

Stillasleverandøren fra Karmøy forlenger samarbeidsavtalen med FK Haugesund og blir synlige på drakten.

FK Haugesunds daglige leder John Harald Log og økonomisjef Stian Vestbø var nylig på Karmøy-besøk. Nærmere bestemt i Vedavågen for å hilse på klubbens mangeårige samarbeidspartner Stillasgruppen. Foranledningen var stillasleverandørens forlengelse som FKH-partner i ytterligere et år - en avtale som gjør Stillasgruppen ekstra synlig i året som kommer.

I 2021 blir de nemlig å se igjen på FKH-drakten. Nærmere bestemt på skuldrene.

Stillasgruppen: Tar ditt prosjekt til nye høyder.

Daglig leder i Stillasgruppen, Brian Sjøen, innrømmer at det ligger en klar kommersiell tanke bak det å være synlige på draktsettet den kommende sesongen.

- Først av alt blir det veldig stas å være på drakten, men som resten av engasjementet vårt i FK Haugesund hviler det på idéen om å bygge marked og nettverk, sier Sjøen. 

Egen losje på stadion

Som de siste årene kommer Stillasgruppen også denne sesongen til å disponere sin egen losje på Haugesund Stadion. Den brukes alltid på kampdag.

- Vi har både kunder, ansatte og leverandører med oss i losjen på kampdag. Samt at vi med jevne mellomrom inviterer personer, lag og foreninger som vi synes fortjener en ekstra oppmerksomhet. Da er kampdag på stadion en fin anledning.

Stillasgruppen så dagens lys i 1993 og har parallet med FK Haugesund vokst seg gradvis større siden. I dag er Vedavåg-virksomheten en av de største totalleverandørene av stillas i Norge med leveranser av stillas til bygg, industri og offshore samt til vedlikehold og modifikasjonsprosesser som hovedsatsingsområde.

Foruten hovedkontoret på Karmøy har Stillasgruppen også en egen avdeling på Fetsund utenfor Oslo.

Stillasgruppen 2
Stian Vestbø og John Harald Log fra FK Haugesund og Brian Sjøen og Steven Weltzien i Stillasgruppen markerer at samarbeidet fortsetter også i 2021.

FK Haugesunds daglige leder, John Harald Log, ser flere fellesnevnere utover kun stiftelsesåret når stillasleverandøren og fotballklubben er tema.

- Det er veldig kjekt at en suksesshistorie som Stillasgruppen er med på laget. Det betyr mye for oss å bli assosiert med de og forhåpentligvis mye for Brian & Co. å bli assosiert med oss. Det er mange likhetstrekk mellom det de har bygget opp ute i Vedavågen og det vi har fått til i løpet av 28 år på Haugesund Stadion. Hver for oss er vi blitt blant landets fremste i hver vår bransje takket være hard jobbing og da er det inspirererende at vi også finner sammen her på Haugalandet, sier FK Haugesunds daglige leder. 

Stillasgruppen tilbyr produkter til både bedrifts- og privatmarkedet, og tilbyr både utleie og salg av stillaser. Karmøy-virksomheten har hele landet som nedslagsfelt og tilbyr også stillaskurs etter behov.

Les mer om Gullmåke-partner Stillasgruppen her.

Annonse fra Eliteserien: