Møller Bil blir enda mer synlige

Møller Bil Haugesund blir Platinamåke de neste to årene.

Selskapet som vi kjente som Sannes & Co ble stiftet tilbake i 1936 og ble forhandler av VW allerede i 1948. I 2005 ble det flytting til Raglamyr og da ble det også navneendring til Møller Bil Haugesund.

Daglig leder Magne Askeland forteller at Møller Bil Haugesund er totalleverandør av bil og bilhold. VW, Audi og Skoda selger rundt 1000 nybiler per år, og i tillegg selges rundt 800 bruktbiler. 

 - Vi har per i dag ni selgere på nybil og søker i disse dager to nye selgere på grunn av forventning om økt salg i 2022.

Møller Bil 2.png
FK Haugesunds Hallgeir Johansson og daglig leder Magne Askeland ved Møller Bil Haugesund ser frem til å fortsette samarbeidet i to nye år.

Nesten hundre ansatte

Møller Bil Haugesund har eget servicemarked med ca 30 mekaniske arbeidsplasser som utfører service, reparasjoner og periodisk kjøretøykontroll. De har eget skade og lakkverksted som også tar ruteskift. 

Totalt er det 98 ansatte inkludert ti lærlinger i lokalene på Raglamyr.

 - Det er viktig for oss å være en opplæringsbedrift, vi er opptatt av å utvikle de unge og gi de et best mulig grunnlag for å bli gode på sitt fagfelt. FK Haugesund er viktig for oss og regionen. Merkevaren FK Haugesund representerer Haugalandet på en flott måte både lokalt og nasjonalt. Dere skaper engasjement i alle aldre og er en flott møteplass. Vi er stolte av klubben, forteller Askeland.

Umbro-kampshorts.png
Møller Bil Haugesund blir synlige på årets kampshorts.

Synlige på shorts og strømper

I den nye avtalen vil Møller Bil være synlige med logo på trenertøy samt på shorts og strømper.  På nysatsingen FKH Damer vil logoen være på strømpene, og Askeland liker godt at damelaget bygges fra breddeklubbene slik det i sin tid ble gjort med herrelaget. 

Forventinger til sesongen 2022 er store. 

– Vi håper selvsagt at damelaget så fort som mulig rykker oppover i divisjonene. For herrelaget er det fullt mulig å kjempe om en medalje hvis ting klaffer. Noen nye spillere inn så kan dette bli bra. Kanskje ser vi Håvard Nordtveit i FKH-drakt om noen måneder avslutter Magne Askeland. 

 

Annonse fra Eliteserien: