Møter Lillestrøm i Marbella

Siste test før alvoret starter.

Fredag ettermiddag venter Lillestrøm Sportsklubb i treningskamp på Marbella Football Center. Oppgjøret har avspark klokken 16.00 og er siste anledning for Jostein Grindhaug til å teste ut formasjoner og oppstillinger før åtteddelsfinalen i NM mot Brann neste søndag.

Cupfest i Bergen: bli med på åttedelsfinale på Brann Stadion

Treningskampen er den andre i løpet av oppkjøringens andre Spania-opphold etter at man forrige helg møtte Tromsø (2-3) på samme kamparena som fredagens kamp. 

Claus Niyukuri er fortsatt skadet og uaktuell for spill, men ellers er øvrige spillere tilgjengelige. Trolig får flere av de nyankomne spillerne i Sory Ibrahim Diarra, Adrion Pajaziti og Oscar Krusnell spilletid i fredagens kamp.

Møter medaljekandidat

Lillestrøm startet sesongen 2022 sterkt og var lenge med som tittelutfordrer, men fikk det tøft mot slutten og ble til slutt nummer fire. De gule og svarte fra Åråsen blir ventelig å finne på øvre halvdel også i år og blir således en fin indikator på hvor FK Haugesund befinner seg en drøy uke før alvoret starter.

Avspark klokken 16.00 på Marbella Football Center i ettermiddag. Oppgjørt kan du se direkte på Haugesunds Avis / Direktesport og på TV2 Play.

Lørdag restituerer FKH-spillerne i Spania før hjemreise til Norge på søndag.

Annonse fra Eliteserien: